300 kavels onder Kudelstaartse veilinghamer

De kavellijst voor de Veiling Kudelstaart voor Kudelstaart is bekend en staat op de website van de stichting. De bestuursleden en vrijwilligers zijn er in geslaagd om driehonderd aanbiedingen voor de veiling van 9 mei in het Dorpshuis van Kudelstaart te verzamelen.

Tijdens de veilingavond gaan de kavels onder de hamer van veilingmeesters Gert Ubink en Dick Venema en er is voor ieder wat wils. Er komen producten en diensten in alle hoeveelheden langs: van 1 uur beautybehandeling tot 2 vakantiedagen kinderopvang en een 3-gangendiner, 4 uur werken in de tuin, 5 kuub zand tot een 6-persoons high tea. Maar ook barbecuevlees voor 15 personen of een 16-delig servies.

Alfabet onder hamer
Verder komt er een heel alfabet onder de hamer: van een autopoetsbeurt, een boottocht,  cabriorit, dagcursus zeilen, elektrische keukenweegschaal, friteuse, gereedschapskist, huisbezoek Sint en Piet, jumbokruik, kinderfeestje, luchtbed, manicurebehandeling, nasimaaltijd, optreden show- en jachthoornkorps, pond paling, reanimatiecursus, speelgoedbeer, taxatie woonhuis, vogelhuisje en yogales tot aan een zwembad.

De veiling duurt tot de kleine uurtjes van de moederdagzondag en daarom zullen er weer veel boeketten bloemen, veelal rozen worden aangeboden. Ook aan de kinderen is gedacht: zo zijn er onder meer: spellen, een heuse kindertractor, en speelgoedpaard, poppen, en een kleine vrachtauto of een konijnenhok.

Financiële ondersteuning aanvragen
Kudelstaartse verenigingen en clubs kunnen in aanmerking komen voor een bijdrage uit de opbrengsten uit de veiling. Aanvragen voor financiële ondersteuning van goed onderbouwde projecten kunnen tot 30 april worden ingediend via een formulier op de website.

Los van de aanvragen voor concrete projecten, keert Kudelstaart voor Kudelstaart ook standaardbedragen uit aan jubilerende clubs. Zo verrasten bestuursleden Arie de Vos en Ton Hol onlangs Martin Moes, de voorzitter van 25-jarige badmintonvereniging Volant ’90, met een cheque van 100 euro voor de vereniging.

Meer informatie over de Veiling Kudelstaart voor Kudelstaart is ook te vinden op de onlangs gelanceerde facebook-pagina.

Foto: Martin Moes, voorzitter van Volant ’90 (midden) ontvangt de cheque van Arie de Vos (l) en Ton Hol (foto veiling Kudelstaart)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel