Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Magic Circus met ‘Bagage’

5 april - 7 april

Pak de koffers! Nee… pak de familie bij elkaar! Magic Circus, het Amsterdams Stadscircus, is in aantocht met de nieuwe voorstelling BAGAGE. Ga lekker weg. Zonder bagage, maar wel samen. Magic Circus laat je voelen wat bagage nou eigenlijk is. Koffers vol kunsten torsen de Magic artiesten met zich mee. Vrachtwagens vol verrassingen en een circustent vol nieuwe belevenissen om het publiek mee in te pakken. Van vrijdag 5 t/m zondag 7 april is het circus te bewonderen op het parkeerterrein bij Zwembad de Waterlelie aan de Dreef.
Circusartiesten zijn echte reizigers en voelen zich overal thuis. Dit jaar zijn er artiesten uit Finland, Kenia, Polen en Nederland naar het Magic Circus gereisd. Met of zonder bagage vliegen ze door de lucht aan een drievoudige trapeze zonder vangnet, jongleren met grote ringen, begeven zich in gevaar in dolgedraaide hoepels, fietsen op halve fietsen en lachen samen met het publiek om Nederlands beste circuskomiek. En dat alles in een magische mengeling vol illusies.
Bagage, je kunt als mens niet zonder. Letterlijk en figuurlijk. Iedereen heeft een rugzakje met emotionele bagage die maakt wie we zijn. We dragen die bagage, onze identiteit mee op onze levensreis. Maar je hoeft niet alles zelf te dragen. In het Magic Circus zie je dat je niet alleen bent. Dat je best elkaars lasten kunt dragen. Want leven doe je samen.
Met “Bagage” bewijst het Amsterdams Stadscircus alweer dat het mogelijk is om modern circus gezellig te maken voor de hele familie. Pak ze bij elkaar en reis af naar het Magic Circus, het oudste én modernste tentcircus van Nederland. Kaarten zijn verkrijgbaar via de circuswebsite www.magic-circus.nl. Kortingsbonnen zijn te vinden in winkels met een circusposter.

Gegevens

Begin:
5 april
Einde:
7 april

Locatie

Evenemententerrein
Dreef 7
Aalsmeer,
+ Google Maps