KidsPraise in Oosterkerk

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

KidsPraise in Oosterkerk

24 september |16:00 - 17:00

Zondag 24 september start weer een nieuw seizoen van de KidsPraise in de Oosterkerk. De KidsPraise is een speciaal programma voor kinderen in de basisschool leeftijd. Samen luisteren we naar een verhaal uit de bijbel, zingen we veel en doen we leuke en verschillende activiteiten. Tijdens de KidsPraise wordt er voor de kinderen een programma aangeboden

wat ze uitdaagt om met elkaar na te denken over belangrijke thema’s. Wie ben ik? Wie is God? Wie kan God voor mij zijn? De activiteiten die worden georganiseerd zijn er speciaal voor de kinderen om samen met hun ouders bezig te zijn met het thema.

Voor kinderen van 0 tot 4 jaar is er een programma voor hun en hun ouders speciaal op hun niveau. Een konijn aaien en horen dat God alle dieren heeft gemaakt. Watten in de lucht gooien, vangen en weten dat God de wolken heeft gemaakt. Kerk-op-schoot deelt het geloof met de allerkleinste. Samen met je kind maken we kennis met Bijbelverhalen en het leven met God en elkaar. Bij de Kerk-op-schoot valt er veel te beleven. Een mooie manier om samen met je kind het christelijk geloof te verkennen. Kerk-op-schoot loopt parallel aan de KidsPraise.

Dit seizoen is het jaarthema: Kom op! Ga je mee? Tijdens het leven van Jezus heeft Hij jaren samen o getrokken met Zijn 12 discipelen. Samen maakte zij fantastische dingen mee, maar er waren ook moeilijke momenten. Met elkaar gaan we op stap samen met de discipelen. We gaan kijken naar de verschillende discipelen en hun verhalen. De eerste Kidspraise van 24 september gaan we kijken naar het verhaal van Simon en Andreas. Zij werden door Jezus geroepen om mee te gaan op reis. God wil ook graag dat wij meedoen. Wij mogen ook achter Jezus aan en getuige zijn van de wonderlijke dingen die Hij doet en samen met ons wil delen. Kom op! Ga je mee?

De eerste KidsPraise en Kerk op schoot is op zondag 24 september en zal beginnen rond 16:00 uur. De dienst vind plaats in de Oosterkerk op de Oosteinderweg. Elke KidsPraise en Kerk op schoot is een groot feest! We starten om 16:00 en zullen rond 17:00uur eindigen. Voor meer informatie kunt u ook even kijken op onze website. kidspraise.hervormdaalsmeer.nl of kerkopschoot.hervormdaalsmeer.nl Zien we jullie 24 september?

Gegevens

Datum:
24 september
Tijd:
16:00 - 17:00

Locatie

Oosterkerk
Oosteinderweg 269
Aalsmeer,
+ Google Maps