Groep 8 feest in Club N201

(Foto Laurens Niezen Fotografie)

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Groep 8 feest in Club N201

14 mei |20:30 - 22:30

Alle groep 8 leerlingen van Aalsmeer en Kudelstaart opgelet! Op zaterdag 14 mei 2022 zijn jullie eindelijk aan de beurt om een geweldig feest te beleven. Club N201 opent zijn deuren voor een speciaal feest voor alle aanstaande brugklassers. Alle 9 basisscholen van Aalsmeer en Kudelstaart zijn uitgenodigd en het belooft voor de zeventiende keer een gigantisch feest te worden.

Na het ontbreken van het feest vanwege corona was de spanning hoog. Komt er dit jaar wel een groep 8 feest? Jazeker! Na het zwoegen voor de toetsen en voor de eindmusical- of film, nog even uit je dak gaan! De kaarten worden uitgedeeld door de meesters en juffen van groep 8. Bij binnenkomst van het feest wordt aan de deur de entreeprijs van 6 euro betaald. In deze kosten zit een consumptie en wat lekkers. Ook de garderobe is inclusief. Verdere consumpties worden voor 2,20 euro verkocht.

Line Up
Het Groep 8 Feest is een initiatief van Eric Spaargaren en wordt georganiseerd in samenwerking met gro-up Buurtwerk. Een line up van verschillende lokale DJ’s zorgen voor de beste muziek. Via de Instagram pagina (@groep8feest) kun je jouw lievelingslied alvast aanvragen.

White en Neon
De meesters en juffen van groep 8 zijn van harte welkom om te komen kijken/feesten. Het Groep 8 Feest begint op 14 mei om 19:30 uur en de deur sluit al om 20:30 uur. Tot 22:30 wordt er gefeest in de discotheek langs de Zwarteweg. De deur zal opengaan vanaf 22:15. Daarna kunnen de ouders de kinderen weer ophalen bij de deur van de N201. We roepen alle groep 8-ers op om in witte en neon/fluor kleding te komen. Ouders roepen wij op om rekening te houden met de beperkte parkeerruimte. Meer informatie (ook voor ouders) is te vinden op de website; www.groep8feest.nl

Gegevens

Datum:
14 mei
Tijd:
20:30 - 22:30

Locatie

N201
Zwarteweg 90
Aalsmeer,
+ Google Maps