Duurzaam Doen Dag

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Duurzaam Doen Dag

21 mei |10:00 - 16:00

Laat je inspireren om Duurzaam te Doen op zaterdag 21 mei

Wil je graag duurzamer doen in en om eigen huis? Kom dan naar de Duurzaam Doen Dag op 21 mei. Van 10 tot 16 uur zijn alle Aalsmeerdes, Kudelstaarters en mensen uit de omgeving welkom om inspiratie op te doen. Want Duurzaam Doen, dat wil iedereen, maar hoe moet dat eigenlijk? Loop lang de verschillende kramen met voorbeelden van individuele, lokale en landelijke initiatieven waarmee je heel makkelijk een duurzame stap kan maken voor je huis, tuin of omgeving.

Een Groen Dak, hoe doe ik dat? Heeft flexwonen toekomst in Aalsmeer? Hoe isoleer ik mijn huis? Tegelwippen, wat is het en hoe doe je dat? Hoe doe je mee met het Boomspiegelfeest? Wat kunnen we verwachten van de Smikkeltuin? Wat heeft Stichting Meerbomen te bieden en waar kun jij helpen?

Er is ook genoeg zelf te doen; denk mee over een toekomstbestendig Aalsmeer en Kudelstaart. Doe mee aan de leerzame en inspirerende activiteiten voor kinderen. Denk aan bloemzaadbommen maken, een speurtocht doen, en een insectenhotel bouwen. Voor volwassenen zijn er prijzen te winnen: 2 x een toegangsticket voor Floriade en 2×2 een workshop eetbare planten herkennen. En er zijn presentjes voor de tuin of het balkon.

De Duurzaam Doen Dag wordt georganiseerd door Stichting Nieuw Aalsmeer, met dank aan alle organisaties en individuen die zich inzetten om dit mogelijk te maken!

Meer informatie: nieuwaalsmeer.nl

Gegevens

Datum:
21 mei
Tijd:
10:00 - 16:00

Locatie

Raadhuis Aalsmeer
Raadhuisplein
Aalsmeer,
+ Google Maps