Boekpresentatie ‘TIJD’

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Boekpresentatie ‘TIJD’

20 februari |19:30

TIJD is een initiatief van Tobias en Trudy Rothe (de KunstKas) en Janna van Zon (Huiskamermuseum).

Wij stellen het zeer op prijs om met elkaar op feestelijke wijze TIJD te verwelkomen. Iedereen is donderdag 20-02-2020 vanaf 19.30 uur op locatie Aalsmeerderweg 325 van harte uitgenodigd om in een sfeervolle omgeving een glaasje te komen drinken ter gelegenheid van de uitreiking van het eerste exemplaar TIJD, die precies om 20.02 uur plaatsvindt. De kas is niet verwarmd, dus kleed je warm aan.

Het begon allemaal met een foto die tobias zag in het foto-archief van het Rijksmuseum. En nu bijna een jaar later heeft TIJD de eindstreep gehaald. “Tijd is niet te koop!”  – een vaak gebruikt gezegde – maar deze TIJD  gelukkig wel. Tobias ging met zijn analoge camera op zoek naar bijzondere plekken in Aalsmeer om zo de schoonheid van TIJD te verbeelden en Janna interviewde Jan Butter (bewoner freesialaan) Annelien Dekker (beeldhouwer) Yara al-Assadi (studente psychologie) Piet Vreeken (medewerker hospice Thamer thuis) Piet Tas (voormalig cyclamenkweker) en Sanne de Jong (topsporter). Zo ontstond er een fraai boekje met prachtige foto’s en verhalen.

TIJD is te koop voor 20 euro. Deze speciale prijs geldt alleen tijdens het weekend van 20 tot en met 23 februari 2020! Laat via het e-mailadres van trudy (trudyrothe@gmail.com) of janna (nackwach@tiscali.nl) even weten of je TIJD wilt aanschaffen.

De foto’s van tobias zijn ook nog zondag 23 februari van 14.00 uur tot 17.00 uur te bekijken en te koop.

Parkeren is mogelijk ter hoogte van de Oosteinderweg/J.Takkade, Oosteinderweg en Julianalaan (3 -5 minuten lopen naar de KunstKas)
Bus 171 – halte Kerkweg – stopt voor de deur.

Gegevens

Datum:
20 februari
Tijd:
19:30