Koffie en bloemen bij opening laadplein

Nieuw laadplein (Foto: pr)

Door: redactie. Aanstaande woensdag, donderdag en vrijdag wordt bij AVIA XPress aan de Legmeerdijk 322 het AVIA VOLT laadplein voor auto’s en vrachtwagens officieel geopend. Tussen 10 en 16 uur krijgt iedere klant tijdens het laden een kop koffie en daarna een bosje bloemen. Voor elke tiende klant is het laden gratis.

Volgens AVIA is het VOLT laadplein ruim opgezet waardoor er voldoende plek is om te laden. Het beschikt over acht DC-snelladers, waarvan twee speciaal voor vrachtwagens. De zes DC-snelladers voor personenauto’s en bedrijfsbusjes hebben een vermogen van 240 kW en de twee DC-snelladers voor vrachtwagens hebben een vermogen van 400 kW.

Naast dat er gebruik gemaakt kan worden van het laadplein, kunnen de AC-, DC- en mobiele laadpalen van AVIA VOLT ook op eigen (bedrijven)terreinen worden geplaatst.

Wasstraat
In de toekomst wordt het terrein aangevuld met een wasstraat, met onder andere overdekte wasboxen en een stofzuigerplein. De carwashformule Washking is een vernieuwend en volgens AVIA betaalbaar concept, met als missie dat autowassen betaalbaar moet zijn, zodat iedereen met een schone auto veilig de weg op kan.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *




banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin