‘Elektroloog’ P. Hoekwater BV in andere handen

Ferdinand Hogenes en Frans Sparnaaij zijn het eens (Foto: pr)

Door: redactie. “Ik ben bijna 67, een mooie leeftijd om de zaak over te dragen.” Frans Sparnaaij van de Elektrotechnisch Installatiebedrijf P.Hoekwater BV maakte dit weekend bekend dat hij zijn zaak heeft verkocht aan ETB A. Hogenes uit Alphen aan den Rijn.

Hogenes, die een jaar geleden in beeld kwam, wordt door Sparnaaij gezien als de perfecte overnamekandidaat en andersom geldt dat net zo. “Vanaf het eerste gesprek wisten we direct dat we elkaar goed aanvullen. P. Hoekwater versterkt ons niet alleen, maar past ook perfect bij onze visie,” aldus Ferdinand Hogenes in een verklaring op de website van het bedrijf. Hij doelt daarmee onder meer op de transitie naar duurzame energie waarbij gevraagd wordt om slimme oplossingen op het gebied van laadpalen, batterij-energieopslag en energiemanagementsystemen, “Hoekwater is net als wij een familiebedrijf met een rijke geschiedenis, een schat aan ervaring en unieke specialisaties.”

Betrokken
De naam Hoekwater blijft gewoon bestaan, het pand aan de F.A. Wentstraat de thuishaven voor deze vestiging en voor de medewerkers verandert er behalve een nieuwe directie niet veel. “Ik zal zelf nog wel enige tijd betrokken blijven en hoop van harte dat ik het honderdjarig bestaan van de firma Hoekwater mee mag maken,” aldus Sparnaaij.

Piet Hoekwater startte het bedrijf in het bevrijdingsjaar. In 1991 nam Frans Sparnaaij de zaak over. De laatste jaren timmert de onderneming aan de weg onder de spitsvondige subnaam ‘De Elektroloog’.

 

2 reacties

  1. In de tijd dat ik bij Woningbouwvereniging Alsmeer en Woningstichting Eigen Haard heb gewerkt heb ik ook met de fa. Hoekwater een prettige samenwerking gehad. Prachtig bedrijf met fijne mensen.

  2. Hoekwater is een begrip in Aelsmeer, mooie winkel was het in de Ophelialaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *




banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin