Apetrots op pluimveeverblijf

Pluimveeverblijfbouwers heffen het glas

Door: redactie. Feest op Boerenvreugd afgelopen zondag. Onder grote belangstelling werd hier de nieuwe aanwinst officieel geopend; het pluimveeverblijf waaraan vrijwilligers anderhalf jaar lang hebben gewerkt.

De eer om de openingshandeling te verrichten was weggelegd voor Gerard Burgers. Onder de leiding van deze gepensioneerde Kudelstaartse aannemer was het bouwwerk tot stand gekomen. De bereidheid van sponsors om aan dit project bij te dragen met geld, kennis en kunde was groot gebleken, zo vertelde voorzitter Cees Hageman. De trots over de aanwinst was bij vrijwilligers en andere betrokkenen van de gezichten af te lezen.

Feest
Na het doorknippen van het lint en het bewonderen van de nieuwe ruimtes waarin al menig gevederde vriend tevreden een plekje had verworven, barstte het feest los op diverse plekken van het terrein. Er konden onder meer boerenspelletjes worden gedaan, stroopwafels worden verorberd of verkleed een foto worden gemaakt als blijvend aandenken aan deze feestelijke dag. Ook was er een klompenmaker die liet zien hoe het traditionele houten schoeisel vervaardigd wordt.

(Foto’s: Jaap Maars, zie ook de galerij onder de advertentie van Schoonmaakbedrijf De Vries)

 

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *




banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin