Bourgondisch tafelen bij Legends

Chandler en Noa achter de bar (Foto: Patrick Hauwert)

AalsmeerVandaag geeft wekelijks een podium aan ondernemers die betrokken zijn bij de BusinessClub van FC Aalsmeer. In een kort interview vertellen deze ondernemers wie ze zijn en wat hun motivatie is en geven ze een inkijkje achter de schermen van hun bedrijf. Deze keer is de beurt aan de op de hoek Dorpsstraat en Burgemeester Kasteleinweg gevestigde Brasserie Legends. In 2023 gestart door de familie Hauwert.

“Brasserie Legends staat voor puur en eerlijk eten, mooie dranken en gezelligheid. Hier komt het beste van het Bourgondische leven samen, op uw bord en in uw glas,” zo vat gastheer Chandler Hauwert samen.

“Onze filosofie bij de oprichting is geweest: ‘We hebben allemaal een favoriet’. Van legendarische personen en gebeurtenissen tot legendarische gerechten en dranken. Met dat in het achterhoofd openden wij medio 2023 onze deuren om onze gasten zeven dagen in de week van dienst te zijn.”

Legendarische ambiance
Met heerlijke gerechten, warme inrichting en een breed scala aan mooie wijnen en cocktails een thuis creëren. Dat is hoe de familie Hauwert het graag wil. “Een thuis, waar je urenlang kan borrelen en tafelen met vrienden en familie. Maar Legends is meer dan een restaurant. Of je nu alleen wat wil drinken of iets te vieren hebt, wij zorgen altijd voor een legendarische ambiance.”

Zakelijk en exclusief
Voor zakelijke lunches en diner is het tot tien personen mogelijk om a la carte te bestellen. Vanaf acht personen biedt Legends ook een verkleinde kaart. Deze bevat een selectie van de meest populaire gerechten van de reguliere menukaart. Daarnaast biedt Legends een aantal zakelijke arrangementen aan. Aantrekkelijke arrangementen inclusief een vooraf -in overleg- samengesteld menu, drankjes en eventueel zaalruimte.

“Legends is een unieke en ideale locatie voor een zakelijke bijeenkomst,” aldus Chandler, “dankzij de uitstekende centrale- en goed bereikbare ligging. Onze Brasserie is tevens voor grote groepen of een feest geschikt en afhankelijk van de dag van de week waarop de bijeenkomst is, geldt hiervoor een minimaal te besteden bedrag.”

Nieuwjaarsreceptie Businessclub
“Lokale betrokkenheid is belangrijk voor ons. Door het lidmaatschap bij de Business Club van FC Aalsmeer hopen wij deze lokale verbondenheid met de ondernemers van Aalsmeer en omstreken te versterken.”

Op donderdag 9 januari 2025 kan, wie dat nog niet heeft gedaan, uitgebreid kennis worden gemaakt met Legends. “Op die datum is de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van de Businessclub in onze brasserie waarbij wij de gehele catering en een champagne proeverij zullen verzorgen.”

Lees ook: ‘Familiebedrijf met horecabloed in de aderen’

Brasserie Legends
Dorpsstraat 93 Aalsmeer
Tel: 0297-222177
brasserie-legends.com
facebook.com/BrasserieLegends
instagram.com/brasserielegends

Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *




banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin