‘Ondermijning’ in Gasterij De Kwakel

Mathijs en Simone van Gasterij De Kwakel heten ondernemers en introducees op 14 november van harte welkom (foto: pr)

Door: redactie. Na de spraakmakende en sportieve seizoenstart van de Meer voor Ondernemersavonden bij het Uithoornse Amstelhof, is de eerstvolgende editie een kleine kilometer dichterbij Aalsmeer. Gasterij De Kwakel is op 14 november gastheer voor een avond met als thema ‘Ondermijning’.

Criminelen die legale bedrijven en diensten gebruiken voor illegale activiteiten, ondermijnen de samenleving. Dit doen zij door bijvoorbeeld panden te huren voor een drugslab. Daarbij schuwen criminelen niet om legale partijen te beïnvloeden of te onderdrukken en passen daarbij soms ook (zwaar) geweld toe. Denk aan liquidaties en explosies in woonwijken. Het effect is dat bovenwereld en onderwereld met elkaar verweven raken. Dit ondermijnt en bedreigt de samenleving en rechtsstaat.

Om hier meer uitleg over te geven heeft Businessclub FC Aalsmeer een aantal interessante sprekers uitgenodigd. Maar uiteraard is de avond ook zoals altijd weer geschikt om te netwerken. Locatie: Gasterij De Kwakel, Vuurlijn 78 in De Kwakel. Aanvang 20 uur, binnenlopen vanaf 19:30.

Graag aanmelden voor 12 november via: event.bcaalsmeer@gmail.com. Introducees zijn van harte welkom.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *




banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin