Boerenvreugd opent pluimveeverblijf

Het pluimveeverblijf, hier nog in aanbouw (Foto: Arjen Vos)

Door: redactie. Ter gelegenheid van de opening van het nieuwe pluimveeverblijf vieren de boeren en boerinnen komende zondag een boerenfeest op kinderboerderij Boerenvreugd. Een klompenmaker demonstreert hoe klompen gemaakt worden en er zijn allerlei boerenspelletjes.

Boerenvreugd pakt uit met originele activiteiten. Zo is er onder meer een grabbelkoe, eieren vangen, melkpakken kegelen en een raadselspeurtocht. Ook kunnen er kippen geknutseld worden en er is een fotohoek waar een boerenfoto gemaakt kan worden. Voor de lekkere trek komt de Kudelstaartse Richard met Koek en Stroopie naar de boerderij.

Trots
Om 12 uur is de officiële opening van het pluimveeverblijf waar vrijwilligers van de kinderboerderij anderhalf jaar aan gebouwd hebben en waar ze ontzettend trots op zijn. Aan de educatieve ruimte wordt nog gewerkt, maar verder is het verblijf helemaal klaar en maken de nieuwe bewoners er al dankbaar gebruik van. Iedereen is van harte welkom om bij de opening aanwezig te zijn en een kijkje te nemen.

Het boerenfeest duurt van 11 uur tot 15 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *




banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin