TVK belooft ‘hilarische komedie’

Door: redactie. Op 8, 15 en 16 november speelt Toneelvereniging Kudelstaart de komedie ‘Van wie is die String?’ De kaartverkoop voor de voorstelling in het Dorpshuis start op 26 oktober.

Het toneelstuk is geschreven door Rob van Vliet en de regie is in handen van de ervaren Joris Roelofs. TVK bent heet liefhebbers van een avondje pret dichtbij huis nu al van harte uit de voorstelling bij te wonen.

Het verhaal
Een vrouwenweekendje Amsterdam wordt door de mannen benut om eens lekker door te zakken. Maar aan de huiskamer van de heren te zien is het flink uit de hand gelopen. Als de heren weer bij kennis zijn, kunnen ze zich weinig van de vorige avond herinneren. Maar dat er flink gefeest is staat wel vast: overal zien we rommel, zoals lege flessen bier en pizzadozen. En..er ligt zelfs een rode string! Waar komt die vandaan, hoe komt die hier en, belangrijker nog: hoe leggen ze dit uit aan hun vrouwen? Als de dames eerder thuiskomen dan verwacht en de ingehuurde schoonmaakster Svetlana aankomt voor ‘de grote beurt’ zijn de ingrediënten voor verwarring, chaos en hilariteit compleet.

Toneelverkoopteam en online
De feestelijke première is op vrijdag 8 november. Het publiek wordt die avond getrakteerd op een gratis kop koffie of thee met wat lekkers. Bovendien maakt het publiek kans op een prijs ter ere van de première. De andere voorstellingen worden gespeeld op vrijdag 15 november en zaterdag 16 november.

De tickets gaan op zaterdag 26 oktober tussen 10 uur en 13 uur in de verkoop. Ze worden op een speciale manier aan de man gebracht door het toneelverkoopteam in Winkelcentrum Kudelstaart. Voor de Albert Heijn, bij slecht weer binnen in de winkel. Vanaf maandag 28 oktober zijn kaarten ook online verkrijgbaar via toneelverenigingkudelstaart.nl, bij bakkerij Vooges in de Zijdstraat van Aalsmeer en Slijterij van Lammeren in Kudelstaart. De toegangsprijs is
€12,50.  Wie kaarten in de winkels koopt, wordt verzocht om contant en gepast te betalen.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *




banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin