Ideeën voor teambuildingactiviteiten op afstand

Nu we een jaar op afstand hebben gewerkt door de pandemie zijn er steeds meer bedrijven die ervoor hebben gekozen om het kantoor te sluiten. Voor deze teams is het waarschijnlijk tijd om nieuwe en creatieve manieren te vinden om de werknemers te erkennen voor goed werk, om contact te leggen na een lange week of om gewoon even op adem te komen tijdens die Zoom-borrel. Gelukkig zijn er genoeg leuke teambuildingactiviteiten die op afstand uitgevoerd kunnen worden. Lees snel verder voor de beste ideeën.

Twintig vragen
Als jij aan de beurt bent, bedenk dan een object en vertel je tegenstanders of het een dier, plant of beste welkomstbonus casino is. Vanaf daar kan de groep twintig ja- of nee-vragen stellen om te proberen te achterhalen wat jij denkt. Als de groep na twintig vragen nog steeds niet kan achterhalen wat jouw object is, heb jij gewonnen.

Talentenshow
Laat het interne talent van je team zien door een team- of bedrijfsbrede talentenshow te organiseren. Of ze nu de kantoorcomedian zijn of gewoon een douchezanger, moedig al je werknemers aan om het virtuele podium te betreden om hun talenten te laten zien en hun collega’s aan te moedigen.

Bakwedstrijd
Organiseer je eigen Heel Holland Bakt of The Great British Baking Show wedstrijd door een ambitieus recept voor gebakken lekkers te kiezen om na te maken. Deel foto’s van je creaties en stem op wie er gewonnen heeft. Helaas kun je niet de creaties van anderen proeven, maar je kunt wel van je eigen creatie genieten.

Kookavond
Als de sleutel tot het hart van je teamleden via hun maag gaat, plan dan een kookavond. Laat iemand de rest van het team door hun favoriete recept leiden en ga dan zitten en geniet samen van de maaltijd. Enkele recepten die geschikt zijn voor alle keukencomfortniveaus zijn een massed kale caesar salad, carbonara of taco’s. Wat je team ook wil proberen, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Schattenjacht
Geef iedereen een tijdslimiet en stuur ze op pad om iets in hun huis te vinden dat bij een aanwijzing past. Elk item dat iemand meeneemt telt als een punt, en degene met de meeste punten aan het einde van het spel wint. Enkele ideeën voor aanwijzingen zijn: ‘iets dat je blij maakt’, ‘iets dat begint met een F’ en ‘iets kouds’.

Filmavond
Of, als je team meer van Netflix houdt dan van romans, pak dan wat popcorn en zet een film op die je zelf wilt. Hoewel er niet wordt gepraat tijdens de film, kun je met Netflix Party allemaal praten over wat er op het scherm gebeurt of bijkletsen terwijl de film op de achtergrond speelt.

Cocktail
Schud de boel op door iedereen in je team een ​​cocktailkit te sturen en een professionele mixoloog te laten instrueren hoe ze een paar verheven cocktailrecepten kunnen maken. Of houd het rustig en laat een amateurcocktailmaker in je team je door hun favoriete drankrecepten leiden. Zorg er wel voor dat je een mocktailrecept toevoegt voor alle niet-drinkers in het team, zodat iedereen kan meedoen.

(Partnerbijdrage 24 webvertising)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *




banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin