Onbeperkt feesten met Dag van je Leven

Door: redactie. Ieder jaar organiseert Stichting Dag van je Leven tijdens de Feestweek Aalsmeer een groot feest voor mensen met een verstandelijke beperking in de feesttent. Donderdag 12 september gingen de deuren van de feesttent op het Praamplein speciaal open voor deze doelgroep afkomstig uit Aalsmeer en omliggende plaatsen.

Ruim driehonderd gasten konden die dag onbeperkt feesten en genieten van optredens van zangers René Eshuijs en Dennis Wijnhout. Ze werden verwelkomd door clowns Fieps en Catootje en konden op de foto bij de vrijwilligerscentrale van Aalsmeer voor Elkaar.

Het podium werd traditiegetrouw vooral ingenomen door de gasten zelf. Van karaoke en dansen tot het zingen van een eigen geschreven nummer. En uiteraard werden de nodige polonaises gelopen door de tent en op het podium. De sfeer zat er al snel goed in. Alle gasten werden verwend met een lekkere lunch en andere traktaties en gingen aan het einde moe maar voldaan naar hun woonvoorzieningen van Ons Tweede Thuis en Ipse de Bruggen. Ook de heen- en terugreis werd een feestje dankzij de inzet van Stichting Veteraan Autobussen.

De mannen van de Ons Tweede Thuis Tuingroep zorgden er tot besluit voor dat de feesttent weer piekfijn opgeruimd en ingericht werd voor het avondprogramma.

(Foto’s: Laurens Niezen Fotografie, zie ook de galerij onder de advertentie van Elektroloog Hoekwater)

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *




banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin