Veelbelovende start BFCA en NOA

De avond kon niet meer stuk voor Dirk Stevens met zijn hole in one. Linda Janmaat is ook blij

Door: redactie. Een sportieve en smakelijke start van het nieuwe seizoen. Die conclusie kon worden getrokken na de gezamenlijk door Nieuw Ondernemend Aalsmeer en Businessclub FC Aalsmeer georganiseerde ouverture onlangs bij Amstelhof in De Kwakel.

Beide ondernemersverenigingen hadden de handen ineen geslagen bij dit eerste evenement van de jaargang 2024/25 en hadden hun leden daarom uitgenodigd een balletje te komen slaan. Dat kon zowel op de negen holes golfbaan als op een van de zes padelbanen die het sportcomplex rijk is. Er werd door de liefhebbers goed gebruik van gemaakt. Onbetwist hoogtepunt was de hole in one die Dirk Stevens op de golfbaan wist te slaan. “Dat het een goed gelukte slag was, had ik wel in de gaten maar pas toen we de tik hoorden van de bal die tegen de vlaggenstok aankwam, bleek het ongelooflijke te zijn gebeurd,” aldus een glunderende Stevens bij het aperitief.

Gasten verheugen zich op de uitmuntende maaltijd van Tommy’s Fresh Foods

Zomeravondvibe
Na het sportieve gedeelte was er een compleet verzorgde barbecue waarbij het de gasten aan niets ontbrak. De deejay zorgde voor een zwoele zomeravondvibe terwijl de mannen van Tommy’s Fresh Foods de gasten een uitmuntende maaltijd voorschotelden. Al met al een veelbelovend voorproefje van wat beide ondernemersclubs deze jaargang gaan organiseren.

(Foto’s: Arjen Vos, zie ook de galerij onder de advertentie van BFCA)

 

2 reacties

  1. Helemaal eens Peter Janmaat, dit zouden we wat meer kunnen doen.

    Voor Nieuw Ondernemend Aalsmeer zijn belangenbehartiging naar de gemeente, stimuleren van lokaal ondernemen, het stimuleren van de economie en meeschrijven aan beleid voor de economische agenda van Aalsmeer onze belangrijkste taken. En natuurlijk niet vergeten de onderneming/ ondernemer van het jaar verkiezing! Daarnaast faciliteren wij bedrijfsbezoeken, kennissessies, lunches en diners met ondernemers om zo de verbinding te leggen tussen ondernemers en overheid. Maar wij gaan volgend jaar weer nieuwe dingen op de agenda zetten en jouw ideeen nemen we zeker mee. Bedankt voor jouw lokale support 🙏🏻 groetjes Wouter

  2. Het was weer heel goed geregeld. Ik had gehoopt op een uitleg wat de verschillen zijn tussen NOA en de Bussiness club. Belangrijk voor ondernemers wat moet je kiezen? Of een aantal projecten samen doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *




banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin