Twee mannen aangehouden voor schietpartij Kudelstaart

Mogelijke verdachten schietincident Kudelstaart opgepakt (Foto: archief AV/Laurens Niezen Fotografie)

Door: redactie. Voor de schietpartij die op 21 mei plaatsvond op een parkeerplaats in Kudelstaart zijn twee mannen aangehouden. De 20-jarige verdachte uit Ridderkerk werd op 13 juni op Schiphol aangehouden. De 23-jarige verdachte die afkomstig is uit Rotterdam werd vorige week aangehouden.

De 21-jarige Amsterdammer die zwaargewond raakte bij de schietpartij had samen met een vriend uit Aalsmeer in Kudelstaart afgesproken met de twee mannen. Het zou gaan om de verkoop van een dure bril, maar bij nader onderzoek werd in de auto van de Amsterdammer een kilo hasj gevonden. Volgens het OM ging het om een uit de hand gelopen drugsdeal.

Verdovende middelen en wapenbezit
De Amsterdammer werd op de parkeerplaats in de nek, arm en buik geschoten en met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Hij is ook opgepakt en zit in voorlopige hechtenis voor handel en bezit van verdovende middelen en wapenbezit. De zaak van de 19-jarige man uit Aalsmeer is geschorst. De voorlopige hechtenis van de man uit Ridderkerk is op 1 juli verlengd met negentig dagen. Op 5 augustus wordt besloten of de voorlopige hechtenis van de man uit Rotterdam wordt verlengd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *




banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin