Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Nieuwjaarsduik Surfeiland

1 januari |11:00 - 12:00

Voor het tweede jaar op rij slaan Aalsmeerse sportaanbieders de handen ineen om gezamenlijk het nieuwe jaar in te duiken. De nieuwjaarsduik wordt gezamenlijk georganiseerd door Fitness Aalsmeer, Windsurfclub Aalsmeer, Leefstijl coaching Aalsmeer en zwemsportclub Oceanus.  Samen hopen we met zoveel mogelijk leden het nieuwe jaar in te luiden. Vorig jaar liepen er rond de 100 sportievelingen het surfstrand af de Westeinderplas in en we rekenen er dit jaar op meer.

We verzamelen rond de klok van 11.00 uur om elkaar een goed en gezond nieuwjaar te wensen. Een korte warming up, op muziek wordt verzorgd door Fitness Aalsmeer vanaf 11.10. Kort voor 11.30 kunnen de joggingpakken uit en na het startsignaal kan iedereen het water in rennen en,  met clubgenoten, trainingsmaten, vrienden en familie, het nieuwe jaar vieren. Na de koude duik zorgen de clubs gezamenlijk voor de ‘koek en zopie’ vanuit het clubgebouw van de windsurfclub.

Voor de veiligheid is gezorgd. ‘Dorrie Husson EHBO opleidingen’ is aanwezig om het evenement veilig te laten verlopen en enkele Oceanustrainers zullen vanaf de kant extra toezicht houden.

Een aantal praktische zaken zijn: De deelnemers doen thuis de zwemkleding aan. Omkleden is buiten op het grasveld. Zorg bij regenachtig weer voor een grote vuilniszak of paraplu om de kleding droog te houden. Na de duik is het omkleden ook buiten, dus neem een grote badjas en / of grote handdoek mee. De omkleed en doucheruimten van de WSCA zijn niet berekend op een grote groep deelnemers.

De nieuwjaarsduik is mogelijk gemaakt door de samenwerking van de vier sportaanbieders en een bijdrage van Sport Akkoord Aalsmeer.

Gegevens

Datum:
1 januari
Tijd:
11:00 - 12:00

Locatie

Surfeiland
Kudelstaartseweg
Vrouwentroost,
+ Google Maps