Let op: overstekende schildpadden

Door: redactie. Automobilisten zullen zich in de ogen wrijven als de over de Dorpsstraat, Van Cleeffkade of de Burgemeester Kasteleinweg rijden. Op het wegdek zijn op verschillende plaatsen schildpadden aangebracht. Op dusdanige wijze dat het lijkt of de beesten daadwerkelijk over de weg stappen. De gemeente heeft een bureau met gedragspsychologen, gespecialiseerd in verkeer een zogeheten Quick scan laten uitvoeren. Hieruit kwam een aantal adviezen waarvan de schildpadden op de weg, die ervoor moeten zorgen dat het verkeer afremt, de meest opvallende is.

Foto Laurens Niezen Fotografie

4 reacties

  1. Inderdaad Kees. Wat die onzin al gekost heeft. Komen die schildpadden ook op de Stommeerweg waar je door de “knip van de Aalsmeerse verkeersdeskundigen” van je fiets wordt gereden?Handhaving is de enige remedie.

  2. Inderdaad even in je ogen wrijven…… volgende plaatje op het wegdek zou ik een fietser maken en de tekst “ doe je licht eens aan” !!!! En daarna misschien nog stoplichten voor voetgangers in de grond, zodat ze al lezend op hun telefoon niet meer naar boven hoeven te kijken… draaien we niet een beetje door in Nederland…….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *




banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin