Foto 366: verzin en win

Door: Arjen Vos. We hebben op de redactie wel eens gekscherend geopperd een scheurkalender te maken met alleen maar verzin en winfoto’s. Inmiddels zijn we over de toch magische grens van 365 opgaven heen en zouden in theorie zo’n kalender kunnen laten drukken. Alleen: wie koopt hem? En tegen welke prijs? Mocht u het een geweldig goed idee vinden, laat het ons gerust weten. Wie weet is het enthousiasme onder u zo groot dat we overstag gaan.

Eerst maar een nieuwe opgave. Hoewel nieuw… u heeft het beeld van de door onkruid omringde motorfiets onlangs al een keer voorbij zien komen in een artikel over groenonderhoud. De tweewieler staat in de Copernicusstraat in Kudelstaart en de onkruidbestrijdingsdienst van Meerlanden respecteert het privé-eigendom en moeder natuur dusdanig dat ze de situatie laat begaan. Het kan haast niet anders of er moet inspiratie bij u opborrelen voor een mooie bijdrage.

Dat gebeurde ook bij de schimmige foto van afgelopen week. Al moesten we er gistermiddag ter elfder ure nog wel een slinger aan geven. Dat was toch nog goed voor een half dozijn extra reacties, waarvoor dank! De winnaar bleek zich echter toch in de eerste lichting te bevinden. De hulde in de vorm van een tegoedbon van Broodje van de Zaak is dit keer voor Jan Tijsterman met: ‘Houd bovenramen dicht, inbrekers op stelten gesignaleerd…’ Houd de mailbox in de gaten voor de bevestiging, Jan.

En daarmee geven we nu het woord met plezier weer aan u.

Foto Arjen Vos

11 reacties

  1. De eigenaar wacht tot de bezineprijs weer onder € 1,50 gezakt is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *





banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel