AalsmeerVandaag even op vakantie

AalsmeerVandaag gaat het vanaf Eerste Kerstdag tot en met zondag 4 januari kalm aan doen. Even in de chill-stand. Het is onze eigen wens, na een jaar keihard (en met ontzettend veel plezier) werken aan het uitbouwen van een door en door lokale nieuwswebsite.

Maar wees niet bang, tijdens de kerstvakantie publiceren we wel elke dag iets nieuws zodat u als sitebezoeker niet voor een gesloten digitale deur staat. Veel meer echter dan een volgens ons aantrekkelijke voorpagina en wat 'nevenactiviteiten' zal het niet worden.

Behalve natuurlijk wanneer de actualiteit erom vraagt. Maar dan moet het behoorlijk indringend of sensationeel zijn: Vliegtuig neergestort op Nieuw Oosteinde, FC Aalsmeer promoveert naar eredivisie, Burgemeester Vonk ontvoerd, Crown Studio's in vlammen op, Roy Huiskens wereldkampioen goochelen, Rolling Stones geven concert in Bacchus. Klein nieuws laten we lekker even links liggen.

Vakantieagenda
Hoe ziet AalsmeerVandaag er tot 5 januari uit? Op een aantal dagen, zoals met kerst en nieuwjaar, schotelen we u mooie foto's voor. Er komen speciale bijdragen van gastauteurs. We maken een compilatie van de populaire Verzin & Win-fotoreeks.

Verder brengen we een overzicht van wat AalsmeerVandaag in één jaar aan bezoekers heeft getrokken. Onze redacteuren kiezen elk hun beste artikelen van dit jaar. We presenteren de uitslag van de verkiezing tot Aalsmeerder van het Jaar, waarbij aan u de keus is (dus doe mee!). Ook maken we bekend wie het Raadslid van het Jaar is geworden.

Niet helemaal plat
We liggen de komende elf dagen niet helemáál plat. Af en toe verschijnt er een nieuwsberichtje. In de Agenda blijft u aantreffen wat er in Aalsmeer en Kudelstaart dezer dagen zoal te doen is, vooral op cultureel gebied. De columnist van dienst doet zijn zaterdagse verhaal (klik hier voor alle columns).

En als bezoekers hun ei in een ingezonden stuk kwijt willen, zetten we dat netjes in Lezerspost. Want onder de kerstboom en tussen het vuurwerk door zijn we wel gewoon bereikbaar (zie Colofon), per mail, telefoon, twitter, facebook of live.

Snuffelen in archief
De rustpauze geeft u de gelegenheid om, zo u wil, eens in het archief rond te snuffelen. Daar is bijna een hele jaargang AalsmeerVandaag-artikelen te vinden. Plus materiaal van vóór onze startdatum 6 januari 2014. Dit omdat we een aantal in onze ogen interessante artikelen, teruggaand tot oktober 2011, uit het archief van voorganger Nieuws over Aalsmeer in onze database hebben overgezet.

Dus… blijf kijken!

Nou ja, het is maandag 5 januari 2015 voor we het weten. We wensen u gezellige feestdagen toe.

Redactie AalsmeerVandaag,
Arjen Vos, Ilse Zethof en Han Carpay

2 reacties

  1. Geniet er van! Mijn wens voor jullie is deze site de nieuwssite uit de regio wordt met in het tweede jaar 400.000 bezoekers waarvan 100.000 unieke.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *




banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin