Stamtafel over raadsperikelen

Vanavond is het programma Stamtafel Aalsmeer vroeger dan gewoonlijk in de lucht op Radio Aalsmeer. Al om 19.00 uur nemen Patricia Vogels, Dirk Box en hun vaste stamgasten Dick de Geus en Cor Knol de huidige politieke situatie door.

Die situatie is precies ook de reden dat de uitzending van vanavond vervroegd is. De bedoeling was zoals gebruikelijk te starten om 20.00 uur, maar doordat er tussentijds opeens een raadsvergadering op de agenda werd gezet, moesten de programmamakers of de handdoek in de ring gooien of uitwijken naar een tijdstip vóór de raadsvergadering. Omdat de ontwikkelingen op het politieke front elkaar snel opvolgen, kozen ze voor het laatste.

Drie open brieven
Aan de orde komen onder meer de open brieven deze week van VVD'er Robert van Rijn, de burgemeester en de groep verontruste Aalsmeerders. Ook wordt er teruggeblikt op de raadsvergadering van 2 oktober en vooruitgekeken naar die van vanavond.

Stamtafel is een interactief radioprogramma. Wie mee wil praten, kan live inbellen (0297 325858) of mailen. De uitzending op Radio Aalsmeer is tussen 19.00 en 20.00 uur. Volgende week donderdag is er weer een reguliere uitzending, van 20.00 tot 21.00 uur.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *




banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin