Verzin en win: foto 33…

De twee mensen die een broodje beenham aan het verorberen zijn, hebben elkaar volgens u heel veel te vertellen gehad. 'Niet praten met volle mond' ging wat u betreft niet op. We hebben er deze week weer veel plezier aan beleefd.

Er waren verschillende reacties die dicht bij winst waren maar de winnaar van de Bosvruchtentaart van Vooges is Marcel vd Heiden met: 'Kijk mijn kunstgebit is blijven steken in mijn broodje bal'.

Het is (voorlopig?) de laatste Bosvruchtentaart die wordt weggegeven. Vanaf volgende week heeft Vooges een andere lekkernij voor de winnaar. Daar hoort u snel meer over.

De komende week is het bovenstaande foto met terugblik op de Pramenrace waar u op mag reageren. Het naakstrand en de nonnen. Wie de Pramenrace van nabij heeft gevolgd, heeft tevergeefs gezocht naar een boot met nonnen. Die deden ook niet mee. Maar wat deden ze daar dan bij dat naaktstrand op de Pontweg? U mag het zeggen.

Alleen reacties met volledige (achter)naam dingen mee naar de prijs.

Foto Arjen Vos (AV)

15 reacties

  1. (Nu het om zo’n doos heerlijke Westeindertjes gaat, komt er nog eentje…) Zeg zuster Maria, kijk eens even in de catechismus, bij het scheppingsverhaal, hoe ze Adam en Eva, na het vijgeblad, in de kleren hebben gekregen.

  2. Twee pinguins op stap: “Zeg herken jij die wormensoort?” “Nee, wel dat slakkenhuis!”

  3. Effe kijken, hoeveel Weesgegroetgebeden hiervoor staan, als ze te biecht gaan.
    Of:
    Kijk eens of er in de parochie nog wat over is van de laatste kledinginzameling, want anders sturen wij ze naar Dorcas, daar hebben ze voor weinig geld prima kleding, het wordt immers herfst voor deze arme sloebers!

  4. Welk kind zullen we deze keer pakken?
    Keuze in overvloed.
    Een jongetje of meisje…….

  5. Gniffel, gniffel, zie je wel zuster Clarissa, op de foto zie je helemaal goed dat hij rechtsdragend is. Ach zuster Magdalena, als hij straks in de praam staat, waait ie met alle winden mee!

  6. CELIBATAIR GELUK: “Nou, na 2000 jaar ziet de ‘jonge Heer’ er nog best goed uit”!

  7. Even een nadere aanvulling over het keppeltje van de paus. De journalist heeft hem op internet aangeboden voor een goed doel. Het hoogste bod is nu reeds 200.000 euro. Zo zie je maar waar de pramenrace voor kan zorgen!!!

  8. Toen de Paus de foto op zijn iPhone zag, was hij zo overstuur dat hij pardoes zijn keppeltje aan een journalist gaf!

  9. De nonnen zijn aan het kijken of de foto gelukt is van die naakte mensen. Wegjagen lukte niet. Dan maar foto naar boven sturen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *




banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin