Kindermiddag bleek goede ‘workout’

Om kinderen te vermaken kom je niet meer met een poppenkast op de proppen. Want kinderen en stilzitten, dat is een combinatie die gedoemd is te mislukken in de 21e eeuw. Daarom werd de Rabobank Kindermiddag woensdag ingevuld door de Telekids Kinderdisco. Het werd een dansfeest waarbij alleen de ‘diehards’ het tot het einde toe volhielden.

De stoelen achterin de tent waren er vooral voor de ouders. En voor de kinderen voor wie het lawaai en de drukte voorin te veel werd. De vloer voor het podium was bewust vrijgelaten zodat de kinderen zich daar konden uitleven met dansen, springen en polonaises lopen. En dat werd volop gedaan.
 
Opdrachten
Binnen een half uur was het door al die inspanningen en discolampen zo warm, dat er een grote windmachine voor het podium geplaatst moest worden. De kinderen kregen dan ook de moeilijkste opdrachten van de deejay en zijn assistentes: wie kon het langste op één been dansen of met zijn tong uit de mond. Voor de winnaars had het Telekidsteam een t-shirt of stickervel paraat.
 
Verloren vocht
Veel kinderen hadden het na een uurtje wel gezien. Nat van het zweet en met suizende oren werd de uitgang gezocht. Daar kregen ze nog een tasje met lekkers. Snoep, chips en een pakje drinken. Vooral dat laatste was zeer nodig om het verloren vocht weer aan te vullen.
 
Foto: dansen met de tong uit de mond; wie dat het langste vol kon houden won een prijs. (foto's Arjen Vos, zie ook de galerie)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *




banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin