Foto 22: verzin en win…

Er is weer driftig meegedacht met de foto van de hoofdloze man op de Van Cleeffkade. We vonden de associatie met Jaws leuk gevonden. Een eervolle vermelding daarom voor Stef. Maar de winst gaat naar Tineke. Het mag bekend zijn dat we als AalsmeerVandaag-redactie een 'zwak' hebben voor de actualiteit.

Helemaal als het om plaatselijke actualiteit gaat. Haar inzending: 'Westeinder Water Week opgeschrikt door tweebenig monster' gaat er derhalve met de kalender vandoor. We zullen proberen een van de laatste exemplaren vandaag nog aan Tineke over te dragen. En dan gaan we binnenkort verder met een nieuwe eveneens originele prijs. Later meer daarover.

Politiek
Voor de komende week weer eens een politiek plaatje. Dat is lang geleden en daarom kan het wel weer. Gisteren geschoten bij de laatste raadsvergadering.
 
VVD-fractie assistent Jason Pijnaker voert hier een bijzondere handeling uit. We zijn benieuwd naar wat hij doet, waarom hij het doet en waarom hij er zo geheimzinnig bij glimlacht.. En waarom zit Joop Kok daar met zijn handen voor zijn ogen…? Verzin er maar weer op los!

Foto Arjen Vos (AV)

13 reacties

  1. Dank je wel Jiska, voor de complimenten. En goed dat je nog even navraag doet naar wat er nu echt gebeurde. Dat had er voor de duidelijkheid nog bij gemoeten.
    Achter het muurtje lag een bootje aangemeerd met een jongetje erin die spullen aangaf aan zijn vader. Vermoedelijk zijn de slippers van de zoon.

  2. Even iets anders.
    Mijn complimenten voor de fotograaf Arjen Vos voor het ‘schieten’ van foto nr 21.
    Persoonlijk vind ik dit de beste foto tot nu toe bij deze rubriek.
    Wat was de persoon op het plaatje eigenlijk aan het doen?
    En waar is de persoon van de slippers gebleven?

  3. Het wordt al licht, zullen we de vergadering na de zomer voortzetten?

  4. Begin zomerreces: “Voorzitter, mag ik deze lenen voor mijn tent?”

  5. Wel kunnen horen.
    Niet willen zien.
    Om over het zwijgen maar niks te zeggen.

  6. Tekst voor buiten deelname: meneer Tas, heeft u niet in de gaten dat zelfs in de raadszaal het zonnetje kan doordringen, met goede wil? Niet zo pessimistisch over onze raad en college. Prettige zomer!

  7. Fractieassistent PACT Aalsmeer Joop Kok is bang voor zwarte piet, Jason van VVD heeft hier begrip voor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *




banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin