Han Carpay: rapportcijfers voor gemeenteraad

Columnist Han Carpay deelt weer eens rapportcijfers uit. Ditmaal niet aan de burgemeester of een wethouder. De gemeenteraadsleden zijn nu aan de beurt.

“Na ruim drie maanden intensief politiek bedrijven kunnen de eerste rapportcijfers uitgedeeld worden,” schrijft hij vandaag. “Zitten er toppers bij de nieuwe lichting? Zijn er tegenvallers? Hoe doen de nieuwelingen het? Missen we vertrokken raadsleden?”

De antwoorden van Carpay? Lees ze in zijn column.


 

Eén reactie

  1. Reactie op Twitterbericht van M. Vleghaar. Het nadeel van hoogvliegen is, dat je de juiste verhoudingen vaak niet meer goed kan zien. Je raakt als je niet uitkijkt de echte kern waar het om gaat letterlijk op grote hoogte uit het zicht. Gelukkig heeft Marjanne daar geen last van. Ze heeft alles helder en van dichtbij inzicht en handelt daar ook zeer bekwaam naar. Een groter compliment kan een raadslid niet krijgen, als ze wordt bestempeld op positieve wijze als ‘volks’. Daar draait het ook om: dicht bij het volk staan. En dat doet Marjanne, zonder te zweven op grote hoogte. ‘Meester’ Han is streng in zijn beoordelingen geweest. Doch rechtvaardig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *





banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel