12 uur op water en rijst

Miranda Gommans en Hanny de Bruijn zijn morgen als eersten aan de beurt om zich in een hokje van 1 bij 2 op te laten sluiten. Ze doen mee aan de actie Lock me Up – Free a Girl in restaurant Welkom Thuis.

De deelnemers sluiten zich ieder 12 uur achter elkaar op in een klein hokje om zo een statement te maken tegen kinderprostitutie en hopen hiermee heel veel geld op te halen.

Water en bakje rijst
De hokjes zijn qua grootte te vergelijken met een bordeel in India waar duizenden jonge meisjes dagelijks tot prostitutie worden gedwongen. Om solidair met de leefomstandigheden van al die meisjes te zijn, leven de Lock me Up-deelnemers tussen 11.00 uur en 23.00 uur alleen op water en één bakje rijst.

Miranda en Hanny bijten morgen het spits af, gevolgd door Ton Harte en Vickie van Zijverden op woensdag en Jacqueline Zekveld en Valeska Hovener op donderdag. De laatste twee dagen zijn voor Petra de Ree en Ingrid Claasen op vrijdag en zaterdag 24 mei sluiten Joyce Hoefs met Claudia van den Broek en Ines van der Boon de rij af.

Publiek welkom
Iedereen is welkom om de deelnemers een hart onder de riem te steken. Helemaal mooi is het om een donatie te doen of mee te bieden op de Aalsmeerse veiling, waarvan de opbrengst naar de organisatie gaat.

Er kan onder andere geboden worden op een fishspa, een high tea, een knipbeurt, fotoshoot, hondenuitlaatservice en een ballonnenboog. En iedereen die deze week bij Welkom Thuis een lunchbon koopt ter waarde van € 25 draagt ook bij, want € 5 gaat naar Free a Girl. 

Doneren en bieden kan op de website van Lock me Up. 

Eén reactie

  1. ZEER WARM AANBEVOLEN: GA ER NAAR TOE!!!

    EN VERGEET VOOR HET GOEDE DOEL,
    GEEN SCHILDERIJ TE KOPEN VAN JISKA!!

    LAAT DE KINDEREN IN VRIJHEID STRALEN
    OVER DE HELE WERELD.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *




banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin