Zilveren jubileum Jasmijnstraat heus feestje

De Jasmijnstraat is een hecht buurtje. Dat bleek uit het feit dat de buren met elkaar het 25-jarig bestaan van de straat vierden.

Afgelopen zondag 30 maart was het 25 jaar geleden dat 19 twee-onder-een-kapwoningen werden gebouwd. In 13 van de 19 huizen wonen nog steeds de eerste bewoners. Het bevalt ze daar blijkbaar goed.

Maar ook de ‘nieuwe’ buren wonen en leven met plezier in de rustige, niet-doorgaande weg, gelegen achter de Stommeerweg en Zwarteweg.

Herinneringen 
Ruim zestig Jasmijnstraatbewoners waren in restaurant ‘Welkom Thuis’ bij elkaar gekomen om het zilveren jubileum te vieren. Onder het genot van een 25-jaartaartje, een hapje en een drankje blikten ze terug op de afgelopen kwart eeuw.

Herinneringen werden opgehaald aan de hand van een powerpointpresentatie. Foto’s werden getoond van alle straatfeesten, BBQ’s, de kinderen en natuurlijk de bouw. Ook de uitbouwen en opbouwen passeerden de revue. 

Foto's: het jubileumfeestcomité van drie buurvrouwen; herinneringen ophalen door de foto's. (foto's bewoners Jasmijnstraat)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *




banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin