X-treme Showproductions: thuis op alle terreinen

Alex Wahlen in actie (Foto: pr)

AalsmeerVandaag geeft wekelijks een podium aan ondernemers die betrokken zijn bij de BusinessClub van FC Aalsmeer. In een kort interview vertellen deze ondernemers wie ze zijn en wat hun motivatie is en geven ze een inkijkje achter de schermen van hun bedrijf. Vandaag de beurt aan Alex Wahlen, eigenaar en oprichter van X-treme Showproductions.

Alex woont met zijn gezin in Uithoorn en is opgegroeid aan de Legmeerdijk, op de grens tussen Aalsmeer en Uithoorn. Alex is een kwekerszoon heeft de MTS doorlopen en is met zijn activiteiten vanuit zijn ouderlijk huis begonnen en doet dit nu op free Lance basis – beroepsmatig. Waar het in 1998 begon met het ‘draaien’ op feestjes en partijen en destijds als hobby is begonnen, is de business nu professioneel en strekt zich uit tot geheel Noord Holland.

“Tot op de dag van vandaag heb ik nog nooit aan acquisitie gedaan. Alle aanvragen die ik krijg en business die dat oplevert komen an mond tot mondreclame. De activiteiten die ik met X-treme Showproductions kan bieden zijn voor zowel bedrijven als particulieren.”

Te denken valt hierbij aan ondersteuning bij een personeelsfeest of presentatie op alle terreinen van licht, geluid en audiovisuele middelen. Maar ook bij verenigingen, stichtingen, het bedrijfsleven, dorpse feesten of met een luxe drive-inn op privé feesten kan de klant bij boeken. Ik ben thuis op alle terreinen van licht, geluid en audiovisuele middelen.”

Up to date
De meeste benodigde uitermate up to date apparatuur heeft Alex zelf in huis en indien nodig huurt hij extra apparatuur in. Daarnaast heeft Alex alles in eigen beheer en kan bij grotere klussen terugvallen op een vast team van zzp’ers als ondersteuning. “Voor iedere klus zorg ik voor een uitgebreide briefing naar de wensen en eisen van de klant,” aldus Alex.

Uitermate trots
Alex geeft aan uitermate trots te zijn op wat hij tot nu toe heeft bereikt met professioneel licht en geluid in het middensegment. “Aangezien het nog geen volledige dagtaak is heb ik naast deze job nog een vaste baan. De activiteiten van X-Treme Showproductions vinden zich met name af in de avonduren of de weekenden en mocht er toch een dagjob zijn dan neem ik daar vrij voor.”

‘Mooi om FC Aalsmeer te steunen’
Alex heeft op de Meer voor Ondernemers avond in De Oude Veiling in Aalsmeer in november 2021 de Businessclub voor het eerst ondersteund met X-treme Showproductions en is vanaf 2022 de vaste ondersteuner van de Businessclub. “Met mijn lidmaatschap hoop ik meer naamsbekendheid te genereren voor mijn business en ik vind het mooi dat ik daarnaast de FC Aalsmeer kan steunen.”

facebook.com/XTremeShowProductions
alexwahlen@gmail.com
Tel: 06 – 51109359

Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel