Wintermarkt in centrum en Historische Tuin

(Advertorial) Zaterdag 10 december vindt in Aalsmeer Centrum weer een gezellige Wintermarkt plaats. Tussen 10.00 en 17.00 uur staan er kramen met kerstspullen en leuke cadeaus in de Zijdstraat met als middelpunt het Molenplein waar een ijsbaantje voor de kinderen staat met een koek en zopie en gezellige muziek. Om de decembersfeer te verhogen brengt de Kerstman een bezoek aan de Wintermarkt en om 14.00 uur zal het dameskoor Lyda’s Ladies uit Aalsmeer een optreden verzorgen. 
 
Op deze zaterdag tussen Sinterklaas en Kerst zijn alle winkels in het centrum geopend. Veel winkeliers zijn ook buiten te vinden met een kraam, maar er zijn ook standhouders van buitenaf. Op de Wintermarkt wordt natuurlijk ook de kerstgedachte hoog gehouden. Daarom is op de Wintermarkt ook een aantal goede doelen en verenigingen aanwezig die de kerstgedachte onder de aandacht brengen. Bij de plaatselijke horeca en de verschillende kraampjes kunt u genieten van verschillende winterse gerechten, hapjes en drankjes zoals oliebollen, glühwein en warme chocolademelk.
 
Gratis kerststukjes maken
Tijdens de Wintermarkt kunnen kinderen een eigen kerststukje maken bij de kraam van Ondernemersfonds Meer Aalsmeer. Alles is aanwezig maar wie zelf iets moois heeft wat in een kerststukje verwerkt moet worden, mag dat ook meenemen.

Kerstmarkt op de Historische Tuin
Lionsclub Ophelia ook een sfeervolle (deels overdekte) Kerstmarkt in de Historische Tuin aan het Praamplein vanaf 10.00 tot 18.00 uur. Ook een bezoekje meer dan waard!
 
De Wintermarkt wordt georganiseerd door organisatiebureau Natural Solutions in samenwerking met Ondernemersfonds Meer Aalsmeer. Voor meer informatie en vragen kunt u terecht op www.aalsmeercentrum.nl
 
Foto: het promotieteam van MeerAalsmeer helpt met het maken van kerststukjes. (Foto MeerAalsmeer)
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin