Winkelpand vindt ondernemer

In de Zijdstraat gebeurt momenteel van alles. De vaderlandse pers streek deze morgen neer in het Rabobankkantoor en op winkelgebied vinden de nodige verschuivingen plaats. Het laatste nieuws dat we opvingen is dat het pand naast het Boekhuis een nieuwe bewoner krijgt. De Poolse levensmiddelenwinkel en delicatessenzaak Polo Smak steekt binnenkort de straat over om hier een nieuwer en ruimer jasje aan te trekken.
 
Dat laat pandeigenaar Piet van der Zwaard van drogisterij en parfumerie DIO desgevraagd weten: “De eigenaar van Polosmac gaf aan graag meer ruimte te willen. Dit pand is met 500 vierkante meter een stuk groter dan hij nu heeft. Vanaf 1 maart is het pand voor Polo Smak beschikbaar.”
 
Snackbar
Een andere verschuiving is die van bloembinder Raymond. Die verlaat eind maart het pand op de hoek van de Punterstraat en de Zijdstraat om zich onder korenmolen De Leeuw te gaan vestigen. Het vrijgekomen pand waarop de letters 'BOB' prijken wordt daarna vrijwel direct ingevuld door een lunchroom annex snackbar.
 
Foto's Arjen Vos
 
(advertentie)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin