Winactie met wuppies

Door: redactie. De normaal zo feestelijke septembermaand staat voor de deur. Dit jaar geen grote festiviteiten in Aalsmeer, maar de ondernemers uit Aalsmeer Centrum laten deze maand niet zomaar stilletjes voorbij gaan. Het ‘dorp’ zal in de maand september opgefleurd worden met de Aalsmeerse kleuren rood, groen en zwart en er zijn allerlei leuke acties.

Vanaf zaterdag 29 augustus ‘veroveren’ Aalsmeerse wuppies Aalsmeer Centrum. Bijna alle ondernemers, van winkel en kapper tot horeca en notaris, geven aan hun klanten zo’n pluizig wezentje mee. Bij welk product of aankoopbedrag je zo’n unieke wuppie in de Aalsmeerse kleuren krijgt, varieert per zaak.

Met zo’n wuppie in bezit is het mogelijk om een Aalsmeerse prijs te winnen. Wat je daarvoor moet doen is de wuppie meenemen naar een originele plaats in Aalsmeer, je achtertuin, school, werk of gewoon thuis en hem daar op de foto te zetten. Deel deze via de Facebook- of Instagramaccounts van Aalsmeer Centrum en je maakt kans op typische Aalsmeerse uitjes. Iedere dag in de week van 5 t/m 12 september worden er winnaars getrokken van toegangskaartjes voor onder andere het Flower Art Museum, Floriworld, de Historische Tuin, zwembad De Waterlelie of een SUPclinic bij Zeilschool Aalsmeer.

Acties winkeliers
Veel ondernemers gaan tijdens deze feestmaand iets speciaals doen. Op de eerste zaterdag van september zou de jaarlijkse braderie georganiseerd worden in Aalsmeer Centrum en ook dit laten de winkeliers niet helemaal aan zich voorbij gaan. Zo zijn er diverse acties en worden klanten verwend met kortingen en cadeautjes.

Vanaf 13 september hebben de winkeliers nog een winactie waarbij de kassabon een grote rol speelt. Daarover later meer.

Foto: Meer Aalsmeer

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel