‘Wij verschieten niet zo snel van kleur’

(Advertorial) Gebruikers van sociale media als Facebook en Instagram zien ze met regelmaat voorbij komen: verleidelijke foto’s van egaal gebruinde modellen gehuld in de nieuwste badkleding, lingerie of nachtmode. Er precies zo uit zien als deze mannequins is natuurlijk een utopie. Toch is Van der Schilden Lingerie ‘the place to be’ als het gaat om advies op maat en een aanschaf waarmee je zelfverzekerder in het leven staat.

Een gesprek met eigenaresse Nelleke van Driel is nooit saai. Gepassioneerd kan ze vertellen over de winkel die ze als vierde generatie overnam van haar ouders. (“Ik ben boven de winkel opgegroeid…”) Natuurlijk gaat het eerst over corona en wat dat doet met personeel en klant. “Wij hebben een contactberoep en moeten dus extra voorzichtig zijn. We ontsmetten voortdurend onze handen, maken extra vaak schoon en momenteel dragen we een gelaatsbeschermer.  We zijn blij dat onze klanten ook zo fijn meewerken in deze situatie zodat we met enthousiasme en passie kunnen blijven werken.”

Duurzaam en eerlijk
Het assortiment van Van der Schilden zou niet misstaan in het hart van een willekeurige grote stad. De winkel op het Raadhuisplein is gevuld met een collectie te veel om op te noemen mooie merken waarbij kwaliteit, pasvorm èn steeds belangrijker: duurzame en eerlijk fabricatie voor Nelleke essentiële kenmerken zijn. Dat daar soms een prijskaartje aan hangt, kan volgens Nelleke niet anders: “Het laatste wat ik wil is dat we teruggaan naar een goedkope manier van produceren die slecht is voor onze aarde of waarbij mensen uitgebuit worden. Ook daarmee willen we ons onderscheiden.”

Nelleke van Driel geflankeerd door medewerksters Adrie (l) en Kitty. (Foto’s Arjen Vos)

Protheselingerie
Veel geraadpleegd en bezocht is Van der Schilden om de zogenaamde protheselingerie. Vrouwen die een borstoperatie hebben ondergaan kunnen zich op afspraak een maatproduct laten aanmeten. Daar wordt in een afzonderlijke ruimte alle tijd voor genomen. Ook voor deze doelgroep is de keuze riant en gaat verder dan standaard modellen.

Zelfverzekerder
Een eigen gezicht kan de modezaak niet ontzegd worden. Het team van medewerkers weet wat er van ze verwacht wordt, kent de klant en weet van de onzekerheid die veel mensen hebben over hun lichaam. “We zijn wellicht niet allemaal een topmodel, maar je wil je toch graag zo voelen. Het maakt in feite niet uit of je maatje 36 of 50 hebt, voor iedereen is er wel iets moois te vinden. Je kunt bedekken wat je niet wilt laten zien met bijvoorbeeld een hoger randje of juist je sterke punten accentueren met een dieper decolleté.”

Als je fijn ondergoed draagt, voel je je comfortabeler en zelfverzekerder, zegt Nelleke, “maar je moet je wel durven uitspreken en niet altijd gaan voor het veilige bekende. Wij verschieten hier niet zo snel van kleur! Spreek je uit en probeer eens een gladde stof of iets met kant en kijk wat het met je lijf doet. Zo leuk wanneer klanten iets anders, verleidelijks passen en dan verrast naar zichzelf in de spiegel kijken.”

Hoewel het leeuwendeel in de winkel op de vrouwelijke klant gericht is, bedient Van der Schilden ook heren. Zij kunnen terecht voor een uitgekiende selectie ondergoed, nachtkleding en sokken.

Van der Schilden Lingerie
Raadhuisplein 10
0297 327523
www.schilden-lingerie.nl

Lees vorig bericht

Win fotoshoot met mooiste Halloween outfit

Lees volgend bericht

Zorg en Zekerheid, jouw regionale zorgverzekeraar


Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *