Westeinderpas bij FC Aalsmeer

De Westeinderpas trapt het nieuwe jaar af met een nieuwe actie, dit keer in samenwerking met FC Aalsmeer. Leden en bezoekers van de vereniging maken tot het einde van het seizoen maandelijks én tijdens de thuiswedstrijden van Zaterdag1 kans op een Westeinderpas.

Voor FC Aalsmeer zit de winterstop er weer op. We kunnen dus weer lekker op het veld of langs de lijn staan. Kom je spelen of jouw team supporten, loop dan ook even de kantine in om deel te nemen aan de speciale winactie van de Westeinderpas.

Van januari tot en met mei wordt er elke maand een Westeinderpas ter waarde van 100 euro weggegeven. In de kantine van FC Aalsmeer staan tafeldisplays met een QR-code. Scan deze code en geef eenmalig je e-mailadres op. Je maakt dan elke maand kans op een cadeaukaart.

Verloting op zaterdagen
Er zijn gedurende de rest van het voetbalseizoen nog meer cadeaukaarten te winnen. Op de dagen dat Zaterdag1 thuis speelt, organiseert FC Aalsmeer verlotingen met mooie prijzen. Een van die prijzen is een Westeinderpas ter waarde van 25 euro. Met nog acht thuiswedstrijden te gaan in dit voetbalseizoen, maak je dus nog volop kans. De eerstvolgende thuiswedstrijd wordt op 27 januari gespeeld tegen BFC 1.

Man of the Match
Het echte werk gebeurt natuurlijk op het veld en in de tweede seizoenshelft staat er nog een hoop op het spel. Daarom wil de Westeinderpas de spelers van Zaterdag1 niet overslaan. Bij elke thuiswedstrijd wordt de Man of the Match gesponsord door de Westeinderpas. 

Westeinderpas in kantine FC Aalsmeer
De lokale cadeaukaart die afgelopen zomer is gelanceerd, is inmiddels al bij ruim 100 ondernemers in Aalsmeer en Kudelstaart in te wisselen. Winnaars kunnen met hun Westeinderpas lokaal winkelen, eten, drinken, ontspannen, sporten en genieten, en zo de lokale ondernemers steunen.

Nieuw dit jaar is dat ook de kantine van FC Aalsmeer de cadeaukaart binnenkort als betaalmiddel accepteert. De vereniging is een plek waar sport en gezelligheid samenkomen voor de ruim 1200 leden en hun toeschouwers. Met de Westeinderpas kunnen zij straks dus ook deze lokale favoriet steunen.

(Partnerbijdrage Businessclub FC Aalsmeer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin