Werkgroup: al tien jaar de mens centraal

Medewerkers van de Werkgroup

(Advertorial) De aan de Zwarteweg gevestigde Werkgroup bestaat deze maand tien jaar. De Werkgroup is op het gebied van personeelsadvies, verzuimbegeleiding, HR-ondersteuning en detachering uitgegroeid tot een dienstverlener die organisaties succesvol versterkt. Alles vanuit het idee: ‘dat werkt beter’.

In 2012 was een klein kantoortje in het huis van zijn schoonmoeder de plek waar directeur Robert-Jan Jansen het startschot loste voor HR-bedrijf Werkreturn. Veel is er in de tien daaropvolgende jaren veranderd: een verhuizing naar een ruimer pand, meerdere loten aan de stam, groei in klanten, ruimte en medewerkers en afscheid van zijn toenmalige compagnon. Gebleven zijn de passie om organisaties beter, efficiënter en socialer te maken. De mens en de persoonlijke aandacht staan altijd voorop. De Werkgroup werkt pragmatisch, ondernemend en (zelf)kritisch.

Directeur Robert-Jan Jansen

De dienstverlening van de Werkgroup ziet er na tien jaar als volgt uit:
-Werkreturn, specialist in het detacheren van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Sindskort is hier ook een nieuwe succesvolle activiteit ontstaan, het begeleiden van re-integratietrajecten vanuit gemeenten.
-Werkassist, detacheert HR specialisten bij relaties van de Werkgroup. Onze HR professionals helpen ondernemers en bedrijven bij het inrichten van een HR afdeling of bij HR vraagstukken.
-Werkverzuim, verzorgt arbodienstverlening in de ruimste zin van het woord en biedt maatwerk. De casemanagers zijn de spin in het web en begeleiden het gehele verzuimproces.
In 2016 werd People Assist toegevoegd aan het geheel. Een online platform waar ZZP’ers en opdrachtgevers gebruik van kunnen maken om volgens de regels van de wet DBA te kunnen werken.

Aan plannen voor de toekomst en verdere professionalisering van de dienstverlening wordt op dit moment hard gewerkt.

Foto’s Arjen Vos

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin