Werken in Aalsmeer aantrekkelijk voor jongeren

Door: redactie. Werkeninaalsmeer.nl is een nieuw maatschappelijk initiatief van de Businessclub FC Aalsmeer om werkzoekenden en studenten in contact te brengen met bedrijven in deze regio. Met dit digitale platform willen de bedenkers benadrukken dat het ‘superleuk en interessant’ is om in de regio Aalsmeer te leren en te werken. “Wij zijn van mening dat je als student of werkzoekende je carrière een flinke boost kan geven bij een bedrijf uit de regio Aalsmeer,” aldus Jacco van der Laarse als een van de initiatiefnemers.

Deze regio zit volgens hem vol met prachtige bedrijven die kansen bieden voor zowel jong en oud. “Als student of werkzoekende kun je hier uitstekend van profiteren. Met werkeninaalsmeer.nl creëren wij een digitaal overzicht van bedrijven en hun vacatures.”

Om het makkelijk te maken heeft elk bedrijf dat aangesloten is bij werkeninaalsmeer.nl zijn eigen bedrijfsprofiel. Hiermee wordt een digitaal inkijkje in het bedrijf geboden zodat de werkzoekende een goed en duidelijk beeld krijgt van de bedrijfscultuur en op basis daarvan kan besluiten tot actie over te gaan.

Sexy
“Voor studenten en werkzoekenden zorgt dit ervoor dat ze weten waar ze terecht komen wanneer ze solliciteren,” aldus Van der Laarse, “maar voor bedrijven brengt zo´n bedrijfsprofiel ook voordelen met zich mee. Het imago van de bedrijven uit de regio Aalsmeer onder jongeren is niet altijd even sexy. Zij hebben vaak het idee dat wanneer ze gaan werken bij een bedrijf uit de regio dat ze vroeg uit bed moeten, lange dagen moeten maken en weinig verdienen. Door deze jongeren digitaal mee te nemen in hoe zo´n werkdag er daadwerkelijk uit ziet en ze te laten zien wat de doorgroeimogelijkheden zijn, hopen wij bij te dragen aan het verbeteren van dit onterechte imago.”

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden in de regio Aalsmeer? Kijk dan op werkeninaalsmeer.nl en vindt het bedrijf dat bij jou past.

Foto archief AV/Arjen Vos

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin