Werken bij Tennis Aalsmeer

(Advertorial) In de rubriek ‘Personeel Gezocht’ doet de eigenaar van Tennis Aalsmeer een beroep op potentiële gastvrouwen en/of-heren om te solliciteren.

Ben jij de gastheer of gastvrouw waarnaar we op zoek zijn? We hebben in ons bedrijf een prachtige brasserie waarmee we een gastvrije ontvangst verzorgen voor een veelzijdige groep dankbare sporters. Overdag ontvangen we jong en oud voor een heerlijke kop koffie. In de avond verzorg je onze gasten aan tafel met een glimlach en een drankje. Op zondag verzorgen we de gezelligste tenniscompetitie van de regio. Hard werken, maar na een dag tevreden gasten houd je hier gegarandeerd een voldaan gevoel aan over.

Je komt te werken met gezellige collega’s die veel voor elkaar over hebben. Humor, toegankelijkheid en integriteit zijn sleutelwoorden; als je goed bent voor onze gasten zijn ze goed voor jou. Zo krijgt je salaris een serieuze boost dankzij flinke fooien.

We zijn op zoek naar gastvrije werknemers die makkelijk aansluiting vinden bij alle leeftijden. Diensten zijn doordeweeks van 09:00 tot 17:00 en van 17:00 tot 00:00 uur. Op zondag werk je van 09:00 tot 17:00, 12:00 tot 20:00 of van 17:00 tot 23:00 uur

Klinkt dit als jouw ideale werkplek? Laat ons je dan bellen en dan plannen we een koffiedate om eens vrijblijvend kennis te maken. Mail naar info@tennisaalsmeer.nl en laat even naam en telefoonnummer achter dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.

Foto Tennis Aalsmeer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin