Wat kost een Eastpak rugzak?

Zeg je rugzak dan denk je aan Eastpak. Al in 1952 begon dit Amerikaanse merk met het vervaardigen en leveren van duffles en rugzakken voor het Amerikaanse leger. De militaire roots zie je bij de stevigheid, de kwaliteit en het simpele ontwerp nog steeds terug in de Eastpak rugtassen.
In de jaren 80 werd de Padded Pak’r geboren. Een tas die bedoeld was voor Amerikaanse studenten die op de vele campussen van universiteiten woonden. Inmiddels is deze Eastpak rugzak ook in Nederland uitgegroeid tot een van de populairste rugtassen en is het elk seizoen weer feest met nieuwe kleuren en printjes. 
Ruim aanbod Eastpak tassen
Naast het authentieke model, de Padded Pak’r, zijn er in de loop van de tijd heel wat modellen bij gekomen met verrassende eigenschappen, vakjes en klipjes. Maar niet alleen vanwege het model van rugtas is het merk groot geworden. Eastpak was de eerste tassenontwerper die met opvallende prints op de markt kwam en maakte daardoor naam bij de jonge doelgroep. Ook vandaag de dag komen ze nog steeds met originele en vernieuwende designs. Van ingetogen zwart tot uitbundige ontwerpen en kleuren. 
In de Eastpak Artist Studio worden de Padded Pak’r tassen zelfs door bekende creatieve geesten omgetoverd tot ware kunstwerken. Daarnaast werkt Eastpak samen met de succesvolle designers zoals bijvoorbeeld Walter Van Beirendonck en Jean Paul Gaultier.
Rugzakken for life, maybe longer…
Eastpak rugzakken staan bekend om kwaliteit, veelzijdigheid en oersterke materialen. “Built to Resist” is het motto en deze slogan omschrijft het merk perfect. De modellen zijn tijdloos. Een garantietermijn van 30 jaren is bovendien inbegrepen in de prijs. Ken je misschien de wereldberoemde reclame nog met het skelet die een Eastpak tas op z’n rug heeft en de kreet: “For life, maybe longer”. 
Voor de prijs hoef je het niet te laten. 
Een mooie Eastpak rugzak heb je al voor 35 euro en als je dan bedenkt dat je 30 jaar garantie krijgt… Deze garantie geldt trouwens ook voor de heuptassen en etuis. The Bagstore geeft je trouwens altijd de laagste prijsgarantie. Zo weet je zeker dat je nooit te veel betaald. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel