Waning brengt licht in duisternis

(Advertorial) Met het terugzetten van de klok is het sinds afgelopen zondag ineens een stuk sneller donker. Richting 21 december snoept de avond steeds een stukje meer licht van de dag af. Dat kan gezellige avonden binnnenshuis opleveren maar ook onveiligere situaties op de weg. Gelukkig brengt Fietsplezierwinkel Waning licht in de duisternis.

'Ik val op!', is de bekende campagne van Veilig Verkeer Nederland waar Waning bij aanhaakt. “Wij vinden het belangrijk dat iedere fietser goed zichtbaar is op de weg,” zegt Saskia Waning, “veiligheid voor alles. Daarom kunnen scholieren hier gratis hun verlichting laten nakijken. Als er iets gerepareerd moet worden, betalen ze alleen de materiaalkosten. Arbeidsloon rekenen we niet mee. Voor iedereen die het laat checken hebben we een gratis reflecterende sleutelhanger klaar liggen.”

Reflecterend
Behalve goede verlichting voor, achter en aan de zijkant van de fiets, pleit Waning ook voor kleding die goed zichtbaar is in het donker. De winkel biedt wat reflecterende materiaal betreft voldoende keuze: regenpakken, fietstassen, overschoenen, handschoenen en helmen. Alles voorhanden om goed zichtbaar de donkere dagen door te komen.

Foto's en tekst Arjen Vos

(advertentie)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin