Wandelen werkt inspirerend

Wandelen in het Schinkelbos (Foto archief AV/Arjen Vos)

(Advertorial) Thuiswerken en stilzitten: het is voor velen het nieuwe normaal. Maar waarom zouden we werken en bewegen niet combineren? In plaats van die eindeloze Zoomvergaderingen, trek je je beste schoenen aan voor een flinke wandeling. Zo werkt Debo: samen op pad, en lopend sparren.

Sinds het begin van de coronacrisis doet Deboprojects dit al met het team. Wat blijkt: al wandelend vergaderen is niet alleen een goede manier om tijdens de werkdag meer te bewegen, maar zorgt ook voor nieuwe inzichten. De vergaderingen zijn productiever, creatiever en meer gefocust. Bovendien: Steve Jobs deed het ook – dan kunnen wij niet achterblijven!

Vermiste raket
Zelf komen we op de creatiefste ideeën tijdens onze vergaderwandelingen. Zo hebben we tussen de Schotse Hooglanders een nieuwe, online Debo-game bedacht die we op dit moment aan het ontwikkelen zijn. We kunnen er nog niet te veel over zeggen, maar een tipje van de sluier: het heeft te maken met een vermiste raket…

Grote vrienden
Wij nemen onze klant graag mee langs de mooie bospaden van het Amsterdamse bos, op bezoek bij de Schotse Hooglanders – die inmiddels onze grote vrienden zijn. Of we wandelen lekker door de polder. Ideaal om een frisse neus te halen, wat er nog weleens bij in kan schieten met al dat thuiswerken.

Persoonlijke groei
Naast de fysieke gezondheid, geeft zo’n flinke wandeling ook een boost aan de mentale gesteldheid. Wij van Debo hebben zelf gemerkt dat het lopen door het bos, stilstaan bij onze omgeving en bewonderen van de prachtige Schotse Hooglanders iets magisch heeft. Het brengt je hoofd op een drukke werkdag tot rust. In het bos hebben wij onze grootste persoonlijke groei doorgemaakt. Dat willen we graag met iedereen delen.

Op onze website kan de klant een vooraf uitgestippelde route uitkiezen. Daarbij staat het aantal kilometers, het aantal te verbranden calorieën én het mogelijke aantal nieuwe ideeën vermeld. We hebben prachtige routes langs de Amstelveense Poel en door het Bloesempark, maar ook bij het Vogeleiland of door die paar heuvels die ons kikkerlandje telt. Eigen routes zijn natuurlijk ook van harte welkom.

Lees vorig bericht

Nu nog een askruisje en dan vasten…

Lees volgend bericht

Buurtwerk organiseert online muziekbingo voor jongeren


Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *