Vroeg opstaan loont bij Aalsmeer Lokaal

John Celie presenteert (Foto pr)
Door: redactie. Vanmorgen rond zeven uur verzamelden zich ruim twintig lokale ondernemers bij het Renaissance Hotel aan de Jac Takkade voor de vijfde editie van het ontbijtnetwerkevenement van Aalsmeer Lokaal: de Breakfast Club.
Na een uitgebreid ontbijtbuffet waarbij er al flink genetwerkt werd, presenteerden de aanwezige ondernemers zichzelf en hun bedrijf aan elkaar met een pitch van een minuut. Dat Aalsmeer een grote variëteit aan ondernemers heeft, werd deze ochtend wederom bevestigd. Zowel de eenmanszaak als vertegenwoordigers van grotere ondernemingen lieten zich zien en van zich horen.

Grote speler

Als kers op de taart sloot John Celie de plenaire samenkomst af met een inspirerend verhaal over zijn eigen onderneming, de One Flora Group. Deze grote nieuwe speler in de sierteelt, ontstaan uit Groenland en L&M, is nu ongeveer een half jaar succesvol onderweg, zo liet Celie weten. John nam zijn collega-ondernemers mee in de ontwikkelingen, successen en hoe het proces van samenwerken binnen zijn onderneming verloopt. Met name de uitleg over het anders inrichten van processen als zich uitdagingen aandienen, was verhelderend.
Netwerken bij de koffie (Foto Arjen Vos)

Afspraken
Tijdens de afsluitende koffie zochten de ondernemers elkaar op. Aanknopingspunten waren er na de pitches immers meer dan genoeg. Naast het uitwisselen van visitekaartjes werden ook de eerste afspraken gemaakt. Rond negen uur was het tijd voor de afronding en stapten de ondernemers met vernieuwde energie de draaideuren van het Renaissance door op weg naar hun eigen werkplek.

De volgende gelegenheid om aan te sluiten bij de Breakfast Club is op donderdag 25 mei, wederom om 07:00 uur bij het Renaissance Hotel. Aanmelden kan via de link achter onderstaande banner.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin