Voor sint- en andere cadeautjes naar jipswinkeltje

(Advertorial) Door: Persijn van der Jagt. Een klein beetje verstopt tussen de korenmolen en het Praamplein vinden we de cadeauwinkel van Janneke Groen in ’t Woud. ‘De PC Hooftstraat van Aalsmeer’ zoals de winkeliers het daar met een kwinkslag noemen. jipswinkeltje is een kleine maar fijne winkel met een opvallend ruime keuze aan kinder- en woonspullen.

In 2017 is Janneke begonnen met de winkel. Eerst online maar later ook fysiek toen ze dit pand tegen kwam. “Ik verkoop voornamelijk spullen voor baby’s, dingen zoals rammelaars, knuffels, doekjes, rompertjes en noem zo maar op. Maar ook leuke dingetjes voor in het interieur van de kinderkamers.”

Voor kleuters en peuters verkoopt Janneke handige spulletjes zoals rugtasjes en broodtrommeltjes. “Zodat de kinderen meteen helemaal klaar zijn voor hun eerste dag naar school. Maar ook kinderserviesjes en natuurlijk speelgoed. Voor kinderen tot een jaar of vijf kan je hier prima slagen.”

Daarnaast beschikt jipswinkeltje nog over een klein woongedeelte wat niks met kinderen te maken heeft. “Gewoon heel leuk om er bij te doen,” vertelt Janneke met een glimlach, “het is een klein hoekje in de winkel, maar er staat genoeg interessants bij.”

Wisselend assortiment
Alles wat in de winkel te vinden is staat ook online en andersom. “De site wordt constant bijgewerkt. Doordat het niet een heel grote winkel is zijn dingen snel uitverkocht dus dan moet dat ook weer geüpdate worden op de site. Door het kleinschalig inkopen heb ik wel een steeds wisselend assortiment dat weer aangesloten kan worden op de wensen van de klanten.”

De artikelen van de winkel zijn naast de eigen site ook te vinden op shopsin.nl. Dat is een website waar lokale winkels zich bij kunnen aansluiten, zodat er ook online makkelijker en meer lokaal gewinkeld kan worden. Als verkooppunt van Uzepia en Thee en Kaart geeft Janneke producten van Kudelstaartse ondernemers een podium.

Feestdagen
Voor sinterklaas en kerst is het de perfecte plek om kindercadeautjes te kopen. “Ik heb wel wat kerst- en sinterklaasdingetjes ingekocht maar eigenlijk kan alles wat ik hier verkoop het hele jaar door perfect gebruikt worden als presentje.”

jipswinkeltje is woensdag tot en met zaterdag van 10:00 tot 17:00 geopend.

jipswinkeltje
Zijdstraat 26 D
T: 06-37332103
W: jipswinkeltje.nl
E: info@jipswinkeltje.nl

Foto’s Arjen Vos

Lees vorig bericht

Pierre’s Pennenstreken: ‘Zwarte zaterdag’

Lees volgend bericht

9 December laatste raadsvergadering


Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *