Volle voorjaarsagenda Aalsmeer Lokaal

Het netwerkplatform voor ondernemers uit de regio Aalsmeer, Aalsmeer Lokaal, staat voor verbinden, contacten leggen en zakendoen. Kennissessies, netwerkevenementen en het steeds groeiende online platform zorgen ervoor dat ondernemers van elkaars expertise leren en dat er nieuwe contacten gemaakt worden. Sinds de start, eind november 2020, hebben de activiteiten van Aalsmeer Lokaal al voor vele mooie samenwerkingen tussen lokale en regionale ondernemers geleid. Gelukkig staan er voor de maanden april en mei ook weer leuke en interessante evenementen op de agenda, waaronder de goed bezochte Breakfast Club, die viermaal per jaar vroeg in de ochtend in het Renaissance Hotel wordt gehouden en twee APK-sessies voor ondernemers. Oh, en we gaan ook nog zeilen!

APK-Legal | 9 april
Dinsdag 9 april a.s. geeft mr. Jehan Edriouch, advocaat en mediator, een interactieve APK-sessie van 1 uur, met als onderwerp: Van contact tot contract. Tijdens deze sessie, bij TURF Real Life Gaming op de Oosteinderweg, bespreekt Jehan op een laagdrempelige manier de basisprincipes van het contractenrecht. Ze neemt je mee in de verschillende fases van het contracteren, van contact naar contract, en geeft je concrete tips. Jehan deelt de meest gemaakte fouten die zij als advocaat en mediator in haar praktijk is tegengekomen, zodat jij ze als ondernemer niet meer hoeft te maken. Deze APK-sessie is gratis voor ondernemers. Aanmelden kan via de site.

VrijMibo | 19 april
De gezelligste netwerkborrel van Aalsmeer en omstreken staat ook weer op de agenda. Vrijdagmiddag 19 april zijn we weer te gast bij Christiani Vino e Cibo aan de Stommeerweg. Van 16:00 tot 18:00 uur proosten we op de lente, praten we bij en maken nieuwe contacten. Alles onder het genot van een drankje en overheerlijke hapjes uit de Italiaanse keuken. En met mooi weer hebben we vanaf het dakterras het mooiste uitzicht over de Westeinderplassen. Iedere ondernemer is welkom! Voor leden van Aalsmeer Lokaal is de VrijMiBo gratis, voor niet-leden vragen we een bijdrage van slechts € 15,00. Aanmelden kan via de site.

APK-Privacy en Breakfast Club | 16 mei
Donderdagochtend 16 mei organiseert Aalsmeer Lokaal alweer de 10e editie van de Breakfast Club in het Renaissance Hotel nabij de Bosrandbrug in Aalsmeer. Na een heerlijk en goed verzorgd ontbijt geven de aanwezige ondernemers een korte pitch over zichzelf en hun bedrijf. Daarna is er tijd ingeruimd voor APK-Privacy. Jos Meijervan MKB Privacy Support praat ons in een uur bij over de do’s en don’ts op het gebied van persoonlijke gegevens in je bedrijf. Ben jij AVG-proof en hoe ga jij om met je data en die van je klanten? Een onderwerp dat tegenwoordig niet mag ontbreken in ieders bedrijfsvoering. Jos is privacy-expert met jarenlange ervaring in de luchtvaartsector en hij deelt zijn eigen ervaringen, interessante praktijkvoorbeelden en adviezen graag met andere ondernemers. Voor de Breakfast Club betaal je als lid €25,00 en niet-leden betalen € 35,00. Aanmelden via de site.

Netwerk op het water | 23 mei
Misschien wel het leukste netwerkevent van Aalsmeer: Aalsmeer Lokaal BrainSTORM. Heerlijk uitwaaien op de Westeinderplassen met Skûtsje De Nooit Volmaakt. Op donderdagavond 23 mei gaan we met een select gezelschap van maximaal 10 ondernemers zeilen, waarbij je op een informele manier kennismaakt met je mede-ondernemers, moet samenwerken tijdens het overstag gaan en ook volop tijd hebt om te genieten van de Westeinder. Schrijf je in voor deze unieke ervaring op het water via de site.

Word ook onderdeel van dit mooie netwerkplatform
Voor slechts 105 euro per jaar ben je lid van hét netwerkplatform voor ondernemers uit Aalsmeer, Kudelstaart en regio Amstelland en profiteer van vele voordelen, zoals een steeds groter wordend netwerk van regionale ondernemers, gratis of met korting toegang tot onze netwerkevenementen, een uitgebreid profiel op ons platform, onbeperkt vacatures en events plaatsen en veel regionale volgers op Social Media. Kortom: Business, Banen en Events.

(Partnerbijdrage AalsmeerLokaal)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel