Vacature: ‘Verkoper EV bij Gomes’

Ben jij de gedreven en enthousiaste collega die ons verkoopteam naar nieuwe hoogten brengt?

Als Verkoopadviseur EV bij Gomes Noord Holland BV, waar wij behalve Mercedes Benz ook Smart verkopen en importeur en dealer zijn voor het Chinese premiummerk Voyah, kan jij de drijvende kracht worden achter onze missie om elektrisch rijden naar een hoger niveau te tillen. Jouw passie voor elektrificatie en innovatie is wat jou onderscheidt.

We zoeken niet alleen iemand die verkopen als een passie ziet, maar ook iemand die initiatiefrijk en creatief is, en die bereid is om iets vanaf de start op te bouwen.

Wat wij bieden
Bij Gomes Noord Holland BV streven we niet alleen naar excellentie in onze producten en diensten, maar ook naar een betere balans tussen werk en privé voor onze medewerkers. Daarom bieden we Gomes Extra’s aan, een scala aan voordelen die niet alleen onze carbon footprint verkleinen, maar ook bijdragen aan jouw welzijn. Er zijn verschillende pakketten beschikbaar, zodat je het pakket kunt kiezen dat het beste bij jouw behoeften past.*

*Aan deelname aan Gomes Extra’s zijn bepaalde voorwaarden verbonden.

Wat wij vragen
Je bent een proactieve professional die streeft naar het behalen van ambitieuze doelen. Je bent gefascineerd door de elektrische revolutie in de auto-industrie en bent altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en trends. Jouw commerciële vaardigheden en bij voorkeur relevante ervaring stellen je in staat om potentiële klanten te benaderen, hen te overtuigen van de voordelen van elektrisch rijden en bestaande relaties te versterken. Het sluiten van succesvolle verkoopdeals is voor jou een uitdaging die je met volle energie aangaat.

Als Verkoopadviseur ben je niet alleen een expert op het gebied van elektrische voertuigen, maar ook een vertrouwde adviseur voor onze klanten. Je begeleidt hen door het hele verkoopproces en biedt ondersteuning met ons uitgebreide dienstenpakket, waarin duurzame mobiliteit centraal staat.

Zie jij jezelf al schitteren in onze prachtige showroom, omringd door de elektrische modellen van Mercedes Benz, Smart en Voyah?

Stuur je CV en motivatie naar Norbert.Schmitz@gomes.nl ter attentie van Norbert Schmitz

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel