Vacature Turf Aalsmeer

(Advertorial) Op slechts 15 tot 20 minuten rijden vanaf Amsterdam – direct naast Schiphol – vind je dé locatie om je even in een andere wereld te wanen: Turf Aalsmeer. Een plek waar je de onderlinge strijd aan kunt gaan en na afloop met elkaar kunt napraten over jullie ervaringen in onze gezellige loungeruimte.

Bij Turf Aalsmeer bieden we allerlei spellen, binnen (bijvoorbeeld in ons verlaten goudzoekersdorpje van 230 vierkante meter) en buiten, voor jong en oud. Om onze spellen te kunnen begeleiden, zijn wij op zoek naar flexibele, enthousiaste spelbegeleiders die zelfstandig te werk kunnen gaan!

Turf Aalsmeer organiseert activiteiten op bijzondere locaties

De functie
Je ontvangt groepen (van kinderpartijtjes tot bedrijfsuitjes: alles van 8 t/m 100 jaar oud en groepen van 4 tot 50 personen groot) bij een van de spellen van Turf en heet ze welkom. Je legt uit wat ze gaan doen, begeleidt ze tijdens het spel en vertelt ze achteraf hoe ze het gedaan hebben: welk team heeft gewonnen? Je schenkt ze desgewenst nog een drankje in, zwaait ze uit en ruimt alles weer op voordat de volgende groep komt. Dit alles gebeurt op oproepbasis: je hebt dus geen vaste werktijden en kunt ook zelf je beschikbaarheid opgeven! We zorgen er binnen het team voor dat er altijd iemand beschikbaar is, en soms moeten we ook met zijn allen helpen bij grote groepen. Oh, en bovenal is het gewoon heel leuk, afwisselend werk met allemaal blije gasten (als je het goed doet)

Minimale vereisten
Je bent minimaal 16 jaar oud en je woont op maximaal 15 kilometer van Aalsmeer. Je bent flexibel inzetbaar, met name in de weekenden. Je spreekt Nederlands, Engels is soms ook handig. Jouw kernwoorden zijn: gastvrij, sociaal, zelfstandig, netjes en enthousiast. Vooral dat laatste!

Fijn als je dit ook hebt
Je hebt ervaring in de horeca, je hebt affiniteit met recreatie en/of escape rooms én hebt een EHBO en/of BHV diploma.

Sollicitatieprocedure
Stuur je CV en een leuke motivatiebrief (waarom is dit een baantje voor jou?) naar info@turfaalsmeer.nl. Je kunt ook direct solliciteren via de werken in Aalsmeer website. Als we aanleiding zien om je uit te nodigen, nemen we contact met je op om een sollicitatiegesprek in te plannen.

Lees vorig bericht

Regen zet Uiterweg onder water

Lees volgend bericht

Webinar coronavaccinaties arbeidsmigranten voor werkgevers


Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *