Vacature: ‘Telefonist orderaanname’ bij Spelt

Als ’telefonist orderaanname’ ben jij verantwoordelijk voor de uitvoering van diverse administratieve taken met betrekking tot de orderaanname en planning. Je neemt de telefoon op, beantwoordt de vragen van klanten en boekt de orders in ons systeem. Jij zorgt ervoor dat alles soepel verloopt en goed wordt afgehandeld. Het is een uitdagende functie waarin je de kans krijgt om je organisatorische vaardigheden verder te ontwikkelen.

Wat wij bieden
Wij bieden jou een uitdagende baan voor 32/40 uur per week. Een salaris dat past bij je opleiding en ervaring. Daarnaast bieden we vakantiedagen, reiskostenvergoeding en een pensioenregeling conform de CAO. We zijn een organisatie met een productiegerichte werkomgeving. Het is een brede functie met mogelijkheden om binnen de organisatie door te groeien. Bij Spelt vinden we een gezellige werksfeer en een hecht team belangrijk. Daarom organiseren we regelmatig personeelsbijeenkomsten waar alle collega’s samenkomen. Tijdens deze bijeenkomsten vieren we successen, delen we ervaringen en genieten we van elkaars gezelschap. We geloven dat een goede relatie met collega’s belangrijk is voor een prettige werkomgeving. We hechten veel waarde aan kennis op niveau en stimuleren we voortdurend de opleiding van onze medewerkers. Spelt biedt diverse mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te verbeteren, zodat je altijd up-to-date blijft in je vakgebied. We geloven dat een voortdurende investering in opleiding bijdraagt aan de groei en succes van zowel onze medewerkers als onze organisatie.

Wat wij vragen
We verwachten dat je goede communicatieve vaardigheden hebt en handig bent met computers. Deze vacature is voor minimaal 32 uur per week, verdeeld over 4-5 werkdagen. We bieden een leerzame omgeving waarin je kunt groeien en jezelf kunt ontwikkelen. Je zult deel uitmaken van een dynamisch team dat zich inzet voor de afvalinzameling en een bijdrage levert aan een duurzame toekomst. Voor deze functie zoeken wij medewerkers die in loondienst willen komen.

-Heb je interesse als in de functie van telefonist orderaanname?

-Ben je enthousiast geworden over deze functie?

-Solliciteer dan via:

werkenbij@spelt.nl

0172-536148

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin