Vacature: Personal Trainer bij Kaizen Gym

(Foto Kaizen Gym)

(Advertorial) Kaizen Gym is een personal gym die is opgericht met één doel: de beste, meest doelgerichte training- en coaching faciliteit worden in ons vak. Hier kan uitsluitend op afspraak en onder persoonlijke begeleiding getraind worden, waardoor wij onze service en resultaten kunnen waarborgen. Wij zijn op zoek naar een (ervaren) personal trainer om ons huidige team van trainers te versterken.

Wat wij bieden
Bij Kaizen Gym kun jij je als personal trainer verder ontwikkelen dankzij een inspirerend team van trainers en uitstekende faciliteiten voor Personal Training. Kaizen Gym staat volledig achter een sterke opleiding en daagt je uit om niet alleen de cliënten, maar ook jezelf te blijven verbeteren. Kaizen betekent letterlijk ‘continue verbetering’. Wij bieden jou dan ook de kans om jezelf (inter)nationaal op te leiden bij de besten in het vak.

Wat wij vragen
Wij zijn op zoek naar iemand die vakkundig en servicegericht is, een groot inlevingsvermogen heeft en over goede communicatieve vaardigheden beschikt. Je moet passie hebben voor het vak, pro-actief zijn en flexibel je werk kunnen indelen. Als trainer bij Kaizen Gym heb je ook een voorbeeldfunctie voor jouw cliënten, dus ‘practice what you preach’. Opleidingen van Overload Worldwide, Poliquin of Muscle Nerds zijn een pré.

Stuur je CV en een foto naar werken@kaizengym.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Meer info: kaizengym.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel