Vacature: Officemanager bij Accountantskantoor Aemstelhorst

Word jij de rots in de branding op een accountantskantoor waar het nooit saai is?

Twintig jaar geleden richtte Anita van der Meer Accountantskantoor Aemstelhorst op. Het groeide uit tot een veelzijdig, laagdrempelig en professioneel accountantskantoor. Ondernemers kunnen bij ons terecht met al hun vraagstukken. Ons uitgebreide dienstenpakket, onze proactieve insteek en onze puur persoonlijke aanpak stelt onze klanten in staat om te doen waar ze goed in zijn: ondernemen!

Ben jij dit?
Jij bent die rots in de branding waar niemand zonder kan. Je regelt, ondersteunt, beheert voorraden, houdt planningen, agenda’s, (digitale) archieven en administraties bij en je zit het werkoverleg voor. Je beheert ons LinkedIn-account en je vindt het leuk om onze gasten te ontvangen en te voorzien van een goede kop koffie. Je zorgt ervoor dat alle (koffie)apparaten werken en je bent de betrouwbare schakel tussen ons en onze klanten en leveranciers. Kortom, je voelt je verantwoordelijk voor het goede reilen en zeilen op kantoor!

Wat wij bieden

  • Aemstelhorst biedt een prima salaris en goede arbeidsvoorwaarden.
  • Je werkt 24 tot 32 uur per week, verdeeld over drie of vier werkdagen, daar komen we samen wel uit.
  • Je wordt onderdeel van een hardwerkend, gezellig en collegiaal team.
  • Er is volop ruimte voor eigen initiatief.
  • We bieden je de kans om opleidingen te volgen.
  • Aemstelhorst is goed bereikbaar met het OV en je kunt gratis voor de deur parkeren.

Wat wij vragen
Om deze afwisselende baan tot een succes te maken heb je wel wat te bieden: je bent enthousiast en betrokken, je denkt mee en je denkt vooruit en belangrijk: je deinst niet terug voor verschillende computersystemen. Je bent vrolijk, nauwkeurig en je spreekt en schrijft vlekkeloos Nederlands. Leeftijd vinden we niet belangrijk, maar het is een voordeel als je enkele jaren ervaring in de zakelijke dienstverlening hebt.

Jeuken je handen om ons kantoor op rolletjes te laten lopen? Lijkt het je leuk om deel uit te maken van een saamhorig team, dat staat te popelen om je snel wegwijs te maken? Dan maken we graag kennis met jou! Neem contact op met Anita van der Meer: anitavandermeer@aemstelhorst.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin