Vacature: medewerker wasstraat

(Foto Truckwash 1 Group)

(Advertorial) Truckwash 1 Group zoekt met enige spoed een medewerker in de wasstraat voor de vestiging in Amstelveen.

Wij zijn een snelgroeiende organisatie en daarom zoeken wij jou! Een doelgericht bedrijf waar je kan doorgroeien, bij de Truckwash 1 Group heb je je succes zelf in de hand! Klanttevredenheid staat hoog bij jou in het vaandel. Tot slot wil je graag hard werken en ben je flexibel in te zetten. Herken jij jezelf hierin? Lees dan snel verder!

Hoe ziet een werkdag er voor jou uit bij Truckwash 1 Group?
In de ochtend ben je altijd een kwartiertje voor opening aanwezig. Je doet een lekker bakkie koffie of thee en praat gezellig bij met je collega’s, kleedt je om en gooit vervolgens de wasstraat open. De zon staalt buiten, dus het zal wel eens een drukke dag kunnen worden vandaag. Bij Truckwash 1 Aalsmeer kan je lange dagen maken van 10 uur, wij zijn ma t/m woensdag open van 07-19 uur en donderdag en vrijdag van 07:00 – 21:00 uur. Dit is natuurlijk wel fijn voor je portemonnee! Hard werken en gezelligheid staat hoog in het vaandel bij Truckwash. Wanneer de klanten komen aanrijden zal jij ze met een glimlach op en achter de juiste wasstraat zetten. Daarnaast zorg jij er iedere dag weer voor dat de wasstraat er spic en span uitziet. Als de wasstraat om 19.00 uur sluit maken jij en je collega’s alles nog goed schoon, zodat de volgende dag de andere ploeg direct weer aan de slag kan. Uiteindelijk ga je met een voldaan gevoel en een brede glimlach naar huis.

Dit krijg je ervoor terug
Een gezellig en hardwerkend team met een goede werksfeer.
Goede arbeidsvoorwaarden, zoals gratis je auto wassen en korting in de shop.
Je werkt minimaal 20 uur met een oproepcontract en verdient minimaal € 10,33 (bij een leeftijd van 21 jaar of ouder).

Kansen om door te groeien als voorman en zelfs als teamleider
Tot slot krijg je maandelijks je 8% vakantie geld direct uitbetaald en wanneer je een periode minder wilt werken, dan is dat vaak ook mogelijk bij een 0 uren contract.
Ben jij onze Truckwash held?

Geen vlek ontsnapt aan jouw aandacht! Jij ziet ze en verwijdert ze direct.
Je behandelt iedere klant als koning.
Je woont in de buurt van onze locatie in Amstelveen (max. 60 min).
Flexibel dat ben jij, want je kunt iedere dag ingezet worden, ook op zaterdag.
Je weet van elke dag een feest te maken.
Wie zijn wij nou eigenlijk? De Truckwash 1 Group is groter dan je denkt, we bestaan uit 8 Truckwash locaties. Dagelijks rijden er heel wat schone Trucks de wasstraat uit en blinkend de wereld over.

Hoe snel kan ik doorgroeien?
Omdat wij een snelgroeiende organisatie zijn kan je snel doorstromen naar bijvoorbeeld een nieuwe locatie om daar als teamleider aan de gang te gaan. Je start als junior wasstraat medewerker, als je laat zien dat je voorop loopt en je werkzaamheden snel oppakt kan je doorgroeien als voorman wasstraat medewerker. Je heb het dus helemaal zelf in de hand.

Als jij ambitieus bent en nog meer verantwoordelijkheid wilt nemen kun je doorgroeien als senior wasstraat medewerker en zelfs teamleider. Hoe snel je doorgroeit en hoeveel je dus verdient, is afhankelijk van jouw inzet en aanpak, spreekt dit je aan? Solliciteer dan meteen!

Parttime uren: 20 – 30 per week
Soort dienstverband: Parttime, Bepaalde tijd, Onbepaalde tijd

Klik hier voor je sollicitatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel