Vacature: ‘Leerlingen en allrounders bij Dubbeldam’

Dubbeldam is een familiebedrijf dat sinds 1966 naam maakt als schadeherstelbedrijf. Stoere voertuigen, strak in de lak, het gaat door van generatie op generatie. De liefde voor het vak komt van Opa Dubbeldam. Hij schilderde koetsen. Zijn zoon Chris begon in 1966 voor zichzelf en in 1998 nam zijn zoon Raymond het stokje van hem over.

In de afgelopen jaren heeft Dubbeldam zich ontwikkeld van schadeherstelbedrijf tot mobiliteitspartner van het wagenpark van haar klanten. Naast schadeherstel, carrosserie, trailers en maatwerk kunnen klanten terecht voor reclame & signing, bedrijfswageninrichting, richttechniek en periodieke laadklep- & APK-keuringen. Alle services onder één dak. Met 300 man staan we voor u klaar.

Dubbeldam is al meer dan 50 jaar actief in de schadeherstelbranche en in de maakindustrie. Om succesvol te blijven, heeft Dubbeldam continu aandacht voor innovatie, kwaliteit en creativiteit. Zo speelt men in op kansen en ontwikkelingen zowel binnen als buiten het vakgebied, om daarmee groei en rendement op lange termijn te realiseren.

Om haar klanten verder te ontzorgen heeft Dubbeldam aanvullende diensten toegevoegd aan de portfolio voor Automotive, zoals de samenwerking met reclamebureau MICCS. MICCS voert verschillende werkzaamheden uit voor Dubbeldam: beletteren van auto’s, trucks en trailers, wrappen van auto’s, aanbrengen van glasfolies en labeling van auto’s.

Wat bieden wij?
Bij ons staat ‘de mens’ centraal. Niet alleen onze klanten, maar ook onze medewerkers. Dit kan je van ons verwachten:

  • Wij investeren in jouw ontwikkeling d.m.v. opleidingen en trainingen
  • Leuke collega’s, teamuitjes en teambuilding-activiteiten dankzij onze Happy Box
  • Werken aan stoere opdrachten voor grote bedrijve
    Binnen een week ontvang je van ons een reactie. Eventueel volgt daarna een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek op onze mooie vestiging in Amstelveen. Klikt het van beide kanten dan doen we je een passend aanbod. Ben je akkoord dan ontvang je van ons je contract en start je op onze vestiging in Amstelveen.

 

Zie de advertentie hieronder voor de huidige vacatures en klik door als je interesse hebt.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel